Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2018, 16:44

Forward Bank перейшов на новий процесинг

Forward Bank завершив міграцію на новий центр обробки карткових операцій, почавши співробітництво з Українським процесінговим центром (UPC). Про це повідомила прес-служба банку.

Зміна процесингу дозволить фінансовій установі в найближчі місяці запропонувати своїм клієнтам суттєво модернізувати та розширити функціонал дистанційних онлайнових каналів обслуговування.

«Поетапно вводиться в експлуатацію новий інтернет-банк із поступовим розширенням функціонала. У планах на найближчі місяці істотне вдосконалення інтернет-банку та запуск нового мобільного додатка», — повідомляє Forward Bank.

Зміна процесингової платформи дозволить фінансовій установі більш оперативно модернізувати свої технології та впроваджувати інновації, які поліпшать процес оформлення й обслуговування платіжних карток.

Як повідомлялося раніше, у липні поточного року Forward Bank збільшив регулятивний капітал, привівши його у відповідність із нормативними вимогами Національного банку України та Закону «Про банки і банківську діяльність». За інформацією, отриманою від прес-служби банку, на 01.10.2018 регулятивний капітал фінансової установи становить 239 121 466,15 грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися