Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2018, 13:15

Як буде курсувати експрес до аеропорту «Бориспіль»

Потяги на маршруті Київ Пасажирський- аеропорт «Бориспіль» будуть ходити кожні 30-40 хвилин в години пік і з інтервалом від 40 хвилин до 1,5 години — в решту часу. Про це повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов, пише LIGA.net.

Потяги на маршруті Київ Пасажирський- аеропорт «Бориспіль» будуть ходити кожні 30-40 хвилин в години пік і з інтервалом від 40 хвилин до 1,5 години — в решту часу.
Фото: Facebook Евгения Кравцова

«Плануємо на першому етапі, що в годину пік періодичність руху експреса становитиме 30-40 хвилин. У менш навантажене час — від 40 хвилин до 1,5 години», — сказав Кравцов.

За його словами, зараз обговорюється з аеропортом питання періодичності курсування експресу з 1 ночі до 5 години ранку.

«Є питання по кількості авіарейсів в аеропорт в нічний час. Наскільки я знаю їх небагато. Думаємо, чи є сенс в нічному експресі, або просто необхідно буде збільшити інтервали руху. Але в робочому порядку ми відпрацьовуємо цілодобовий режим роботи», — зазначив Кравцов.

Він додав, що остаточний розклад руху експресу оголосять найближчим часом. «Зараз узгоджуємо графік руху. Враховуємо, що після запуску цього експреса, ділянка шляху між Дарницею і Борисполем буде одною з найбільш потяго-напружених в Україні. Там буде велика кількість пасажирського приміського руху, до яких додасться експрес», — зазначив Кравцов.

Нагадаємо, що Укрзалізниця запустить залізничний експрес в міжнародний аеропорт «Бориспіль» в листопаді.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися