Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2018, 16:10

Nike судиться з українською компанією

Американський виробник спортивного взуття і одягу – компанія Nike Innovate CV звернулася до суду з позовом до української компанії «Торгосфера» щодо припинення порушення прав інтелектуальної власності. Також у вимогах є знищення 1520 пар підробленого взяття. Про це пише УНІАН.

Американський виробник спортивного взуття і одягу – компанія Nike Innovate CV звернулася до суду з позовом до української компанії «Торгосфера» щодо припинення порушення прав інтелектуальної власності.
Фото: krossovkin.pro

Зазначається, що згідно з матеріалами суду, компанія Nike просить суд заборонити компанії «Торгосфера» нанесення позначення NIKE на продукцію, а також зберігати таку продукцію для продажу, імпорту, експорту, або ж застосовувати фірмове позначення в рекламі, діловій документації, мережі Інтернет.

Також, компанія Nike просить вилучити з обігу і знищити 1 520 пар взуття, імпортованих «Торгосферою» від китайської компанії Wenzhou land port international trade Co., ltd. Підготовче засідання у справі призначено на 19 листопада.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися