Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2018, 12:21

В Україні спростили умови введення бізнесу для іноземних компаній

В Уряді звітують про спрощення умов введення бізнесу в Україні, зокрема це стосується і реєстрації представництва іноземних компаній. Про це у Твітері написав перший віце-прем'єр-міністр — міністр економічного розвитку України Степан Кубів.

В Уряді звітують про спрощення умов введення бізнесу в Україні, зокрема це стосується і реєстрації представництва іноземних компаній.
Фото: youtube.com

«Ми чуємо про реальні проблеми, що турбують бізнес, і ухвалюємо відповідні рішення, – написав Кубів. – Здійснюємо перехід до ризико-орієнтованої системи перевірок, запускаємо єдине вікно на митниці».

Крім того, зазначається, що Кабмін скасував 760 застарілих нормативних актів, змінено порядок розмитнення товарів у портах, спрощено порядок відкриття та діяльності представництв іноземних компаній

Додатково зазначається про скасування 14 475 застарілих міжнародних стандартів.

Коментарі - 1

+
+30
AleksandrBank
AleksandrBank
29 жовтня 2018, 12:30
#
«Мы слышим о реальных проблемах, которые волнуют бизнес, и принимаем соответствующие решения» — пока это давно было делать. Нужно немедленно упрощать заход для инвесторов и гарантировать им безопасность ведения бизнеса. Только такой подход даст Украине выбраться с долгов. С учетом торговых войн США и Китай, и как в Китае начинается кризис, грех не воспользоваться возможностью.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися