Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2018, 10:22

Як інвестувати в ризикований прибутковий бізнес. Kyiv Invest Meetup #3

11 грудня в Києві пройде Kyiv Invest Meetup. Приватні інвестори зберуться разом, щоб поділитися досвідом з фінансового планування, інвестицій та податків, відверто розповісти про успіхи та помилки, а також обговорити нові можливості інвестування. «Мінфін» виступить генеральним інформаційним партнером зустрічі.

«Читачі „Мінфіну“ постійно шукають способи інвестувати свої гроші. Вони беруть участь в нашій програмі «Бонус до депозитів», вкладають у валюту за допомогою Валютного аукціону і стежать за акціями забудовників. Ми раді підтримати Kyiv Invest Meetup. Це відмінний захід для всіх, хто думає, куди вкласти гроші», — каже співзасновник „Мінфіну“ Сергій Віндерських.

Це вже третій за рахунком мітап, який відбудеться в столиці. На ньому виступлять зіркові спікери з Promprylad.Renovation та приватної школи Євроколегіум.
Зустрічі приватних інвесторів будуть проходити регулярно — раз на квартал. Вони також зможуть обмінюватися досвідом в закритій групі Kyiv Invest Meetup на Facebook.

Благодійним партнером події буде ГО „Освіторія“, надлишкові кошти від мітапу підуть на проект „Перша професія“. З 2010 року вони навчають дітей-сиріт 10-15 років першій професії, допомагають їм знайти себе і не боятися безробітного майбутнього за стінами інтернату.

Програма Kyiv Invest Meetup #3

18:00 — 19:00 — реєстрація, міні-фуршет.

19:00 — 20:20 – виступ спікерів.

Роксолана Плетенецька та Ірина Єременко „Приватна школа Євроколегіум — новий корпус в ЖК Нова Англія“.

Юрій Филюк, генеральний директор та ініціатор проекту Promprylad.Renovation, який розповість про „Імпакт-інвестиції. Як і чому інвестувати з соціальним ефектом“. Також покаже, що „Промприлад.Реновація“ пропонує приватним інвесторам та в якій формі оформлюється інвестиція.

20:20 — 21:30 - чай, кава, вільне спілкування

 Придбати квиток можна тут

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися