Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2018, 17:06

EE Real Estate Forum

26 листопада бізнес-асоціація URE Club спільно з видавництвом Europroperty.com проведуть традиційний Форум країн Східної Європи EE Real Estate Forum в четвертий раз. Захід пройде в новій локації InterContinental Hotel Kyiv.

Форум об'єднає професіоналів ринків нерухомості України, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусі, Молдови. Очікується також і велика делегація іноземних інвесторів, які стежать за потенціалом регіону. В рамках заходу планується організувати діалог між бізнесом та представниками влади.

Цього року головний фокус Форуму — житлова нерухомість як драйвер зростання економіки всього східноєвропейського регіону. Титульним партнером Форуму виступила міжнародна платформа пошуку житла Flatfy, представлена ​​в 37 країнах, в тому числі і в країнах-учасницях Форуму.

Чому варто відвідати Flatfy Residential Forum?

  • Щорічно захід збирає на своєму майданчику визнаних світових експертів в сфері нерухомості, архітектури та дизайну, консалтингових і проектних компаній.

  • У програмі приділено час юридичним і економічним аспектам розвитку ринку нерухомості регіону; проблемам урбанізації; соціальній складовій девелопменту та можливих дивідендах для бізнесу; ефективним стратегіям продажів.

  • Можливість розширити ділові контакти, отримати актуальну інформацію про ситуацію на ринках нерухомості країн східноєвропейського регіону, зрозуміти тренди і для вирішення актуальних проблем в сфері нерухомості.

У програмі Форуму в цьому році:

  • Обговорення юридичних аспектів і зв'язків з державними органами при роботі з інвестором

  • Питання урбанізації та розвитку міст

  • Інвестиційна дискусійна панель, де будуть обговорюватися основні можливості для інвесторів регіону і інструменти залучення іноземних інвестицій

Програма заходу розроблена експертами EuropaProperty.com спільно з URE Club, успішний досвід роботи яких на ринку становить понад 10 років, і націлена на отримання гостями достовірної інформації про кожному регіоні.

Локація: InterContinental Hotel, вул. Велика Житомирська, 2А

Контактна особа: Ціснамі Васадзе, t_vasadze@ureclub.com, +380 67 508 80 81

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися