Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2018, 16:33

Україна збільшує поставки товарів до США

За вісім місяців 2018 року поставки української продукції на американський ринок збільшилися на 31,6% до $726,7 млн. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів.

За вісім місяців 2018 року поставки української продукції на американський ринок збільшилися на 31,6% до $726,7 млн.
Фото: 5.ua

Зазначається, що така позитивна динаміка є продовження тенденції минулого року – у 2017 році товарообіг Україна-США зріс у 1,6 рази та склав понад 3,3 млрд доларів

.

Співпраці України та США має можливості розширюватися у напрямках інвестицій, інновацій, енергетики, інфраструктури, а також у приватизації в Україні та інших напрямках.

З метою закріплення торгових відносин, невдовзі у Вашингтоні відбудеться 8-ме засідання Українсько-Американської ради з торгівлі та інвестицій.

Коментарі - 5

+
+15
Alex Axel
Alex Axel
23 жовтня 2018, 18:04
#
С учетом поставок продукции дженерал электрик, ес-но сальдо отрицательное
+
0
dvded .
dvded .
23 жовтня 2018, 19:10
#
Точно?
+
0
SergValin
SergValin
23 жовтня 2018, 20:02
#
Точно. За первое полугодие сальдо по товарам и услугам с США — минус примерно миллиард $.
Причём оно и без паровозов отрицательно, там контракт на 7 лет, очень сомневаюсь, что УЗ отвалила сразу миллиард.
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
24 жовтня 2018, 12:24
#
Зажигалки… Или экспаты едут сюда работатт!?
+
+15
Maleficarum
Maleficarum
23 жовтня 2018, 23:38
#
Скоро не будет никакой «украинской продукции» Некому производить оную… Новость интересная Польща скасувала робочі візи для українців — новий порядок Про це повідомляє прикордонна служба Польщі на офіційному сайті strazgraniczna.pl
Польща підтвердила офіційне право українців, їхати в Польщу на роботу без візи. Польща єдина країна Шенгенської зони та країна ЄС, законодавство якої передбачає, що негромадяни Євросоюзу, які перетнули кордон у рамках безвізового руху, тобто за біометричним паспортом без візи, також мають право на роботу, якщо оформлять додаткові документи, вже прибувши на місце працевлаштування.
Тепер ті, хто хотів би знайти роботу в Польщі, можуть приїхати в рамках безвізу та самі знайти вакансію і отримати необхідні документи для працевлаштування в країні над Віслою. Безвізовий українець у Польщі має право легально просити у держави про дозвіл на працю або про так зване «освядчення» — декларацію про намір працевлаштування іноземця.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися