Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2018, 10:41

ДФС надала розстрочок майже на 5 мільйонів євро

ДФС прийнято 59 рішень про надання платникам розстрочення податку на додану вартість під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на загальну суму майже 5 млн євро та 1,2 млн дол. Про йдеться на офіційному сайті відомства.

Державною фіскальною службою України прийнято 59 рішень про надання платникам розстрочення податку на додану вартість під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на загальну суму майже 5 млн євро та 1,2 млн дол.
Фото:news.dtkt.ua

Сказано, що з них по 37 заявам рішення прийнято митницями за погодженням з ДФС, оскільки сума податку, заявлена до розстрочення, становить понад 1 млн грн.

Найбільшу суму розстрочки надано Київською митницею ДФС – 1,1 млн євро та 712,5 тис дол, Харківською митницею ДФС — 1,6 млн євро та Хмельницькою митницею ДФС — 1,3 млн євро та 185,5 тис. дол (у валюті контракту).

Розстрочення надано при ввезенні обладнання для власного виробництва підприємствами легкої, металообробної та харчової промисловості, будівельної галузі, медичного обладнання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися