Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2018, 14:39

Щорічна премія PaySpace Magazine Awards-2018 стартувала

Друзі та колеги! Експертне онлайн-видання PaySpace Magazine із задоволенням оголошує про старт щорічної премії у сфері FinTech і E-commerce — PaySpace Magazine Awards 2018!

У минулому році в премії взяли участь 180 компаній і експертів. За результатами голосування користувачів ми отримали 55 000 голосів.

У цьому році методика визначення переможців покращилася!

У 2017 році проголосувати в PaySpace Magazine Awards могли лише користувачі. Однак щораз більший інтерес до премії вимагає введення нової стратегії підрахунку голосів.

Так, під час організації PSM Awards-2018 ми вдосконалили процедуру голосування. Нова формула враховує не тільки голоси користувачів, а й думки експертного журі та редакції журналу PaySpace Magazine. У такий спосіб ризики виникнення некоректних результатів зведено до мінімуму.

Нові номінації!

Ринок фінансових технологій України невпинно зростає. Ми уважно стежимо за всіма змінами, а нові тренди відображаємо у своїй премії. У зв’язку з цим було розширено список номінацій PSM Awards-2018. Зокрема, ми додали:

  • Найкращий сервіс мобільних платежів

  • Найкращий сервіс приймання платежів для малого і середнього бізнесу

Також цьогоріч ми запустили англомовну версію журналу PaySpace Magazine. А заразом — і кілька міжнародних номінацій у премії:

  • Найкращий міжнародний FinTech-експерт

  • Найкращий міжнародний мобільний банк

  • Найкращий сервіс міжнародних грошових переказів

За традицією премія PaySpace Magazine Awards складається з трьох етапів.

Перший — збирання заявок і визначення учасників. Редакція PaySpace Magazine обирає номінантів на основі надісланих заявок і власних шорт-листів за категоріям у 21 номінації.

Другий — відкрите інтернет-голосування користувачів, експертного журі і редакції.

І завершальний третій етап — підведення підсумків і оголошення всіх переможців під час урочистої церемонії, що відбудеться в грудні.

Подати заявку на участь у конкурсі можна до 31 жовтня.

Голосування буде відкрито 1 листопада 2018 року, і триватиме до кінця місяця.

Деталі конкурсу та номінації — на сторінці премії PaySpace Magazine-2018.

Генеральним спонсором премії PSM Awards 2018 є компанія Leogaming.

Спонсор заходу: UAPay.

FinTech-спонсор премії: Kapowai.

Кредитний спонсор: SOSCREDIT.

Платіжний спонсор: Platon.

Платіжний спонсор: Interkassa.

Інформаційну підтримку премії забезпечують партнери: Мінфін, Finance.ua, EVO.business, «ФУЭТЕ», BitNovosti, «Українська народна премія», DSnews.ua, 44.ua, Ukrainian E-commerce Expert.

Довідка: організатор премії PSM Awards — експертне видання про платежі PaySpace Magazine. Журнал висвітлює тенденції та найцікавіші події на ринку електронної комерції, мобільних і електронних платежів, фінансових технологій, інновацій і банків.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
22 жовтня 2018, 10:27
#
Где важен мой голос?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися