Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2018, 9:00

Порошенко схвалив кредит ЄІБ для Укрзалізниці на 150 мільйонів

Президент України Петро Порошенко схвалив ратифікацію фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком щодо проекту модернізації інфраструктури «Укрзалізниці». Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента.

Президент України Петро Порошенко схвалив ратифікацію фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком щодо проекту модернізації інфраструктури «Укрзалізниці».
Фото: Мінфін

Що це означає?

Ратифікація фінансової угоди є необхідною передумовою для вступу в силу і залучення кредитних коштів Європейського інвестиційного банку в розмірі 150 млн євро, які будуть спрямовані на будівництво колій, електрифікацію та модернізацію систем сигналізації та зв'язку на напрямку Долинська-Миколаїв-Колосівка.

  • Загальна вартість проекту становить близько 300 млн євро і буде співфінансуватися за рахунок кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку.

Читайте також: Укрзалізниця очолила ТОП-30 найбільших роботодавців. Інфографіка

Передбачається, що за результатами впровадження проекту буде збільшений рівень пропускної здатності відповідного напряму і зменшаться експлуатаційні витрати, що в свою чергу дозволить вирішити проблеми з пропуском вантажів в напрямку миколаївських портів.

 Порівняти і взяти кредит готівкою в українських фінансових організаціях

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися