Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2018, 15:05

ЖК Олімпік Парк з багатофункціональною комерційною інфраструктурою

Динаміка сучасного життя диктує свої умови, адже робочий ритм стає все більш інтенсивним і молоді, успішні люди прагнуть балансувати між роботою та особистим життям. Тому девелоперська компанія Status Group будує житловий комплекс «Olympic Park» за концепцією «місто в місті» з підвищеним рівнем комфорту. Комерційна нерухомість в цьому комплексі — вибір впевнених в собі людей, які купують зручне середовище, складовою частиною якої є торговий комплекс і бізнес центр.

Вигідне розташування, а саме в'їзд до Києва з боку Борисполя з потужним автомобільним трафіком та інтенсивної прохідністю — очевидний плюс комерційної нерухомості в ЖК «Olympic Park». Торговий комплекс в три поверхи, 23000 кв.м., з панорамним склінням відмінно проглядається з боку проїжджої частини (проспекту Бажана) притягаючи до себе купівельні потоки. Природне освітлення додає ефектності внутрішньому антуражу, а п'ятиметрові стелі додають простір і формують у відвідувача відчуття свободи і комфорту.

Вести і розвивати бізнес в ЖК «Олімпік Парк» вигідно, отримуючи максимальний дохід з кожного квадратного метра, так як функціональні планувальні рішення забезпечують найбільш оптимальне використання території.

Комерційна нерухомість житлового комплексу «Олімпік Парк» може похвалитися насиченою і різноманітною інфраструктурою. Починаючи від елементарного банкомату, закінчуючи солідном ресторанном майданчиком, куди можна запросити ділового партнера на переговори або колегу на каву-брейк.

Таким чином, створюється зручне середовище і для праці, і для особистісного розвитку, і релаксу, і для правильного харчування, і для спорту. В цьому плані житловий комплекс «Олімпік Парк» повністю відповідає вимогам часу.

Мати комерційну нерухомість в перспективному «Olympic Park» — ознака престижу і успішності.

Більше дізнатися і познайомитися з жк «Olympic Park» можна на сайті www.olympicpark.com.ua або у відділі продажів за адресою: м Київ, вул. Харківське шосе, 210 (ст. метро Бориспільська).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися