Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2018, 15:55

У Мінсоцполітики розповіли про «євробляхи» та субсидії

Наявність у громадян авто на європейських номерах неможливо врахувати при розрахунку субсидії. Про це під час експертної дискусії повідомив директор директорату сім`ї і соціальної підтримки населення Мінсоцполітики Віталій Музиченко, передає РБК-Україна.

Наявність у громадян авто на європейських номерах неможливо врахувати при розрахунку субсидії.
Фото: rbc.ua

За його словами, правила надання субсидій були змінені, зокрема, з метою ведення коректного обліку субсидіантів, однак не урегульованим залишається питання наявності у громадян авто з іноземною реєстрацією.

 Кредитні картки для водіїв

«У даному випадку автомобіль на євробляхах — це проблема не тільки субсидій, а взагалі держави, тому що неможливо встановити факт належності прав на це майно. За неможливості встановити, що конкретне майно належить конкретній людині, а вона використовує його на підставі чогось, відповідно його неможливо враховувати в офіційних документах», — пояснив Музиченко.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві повідомили про те, що грошові перекази з-за кордону можуть призвести до скасування субсидії.

Коментарі - 1

+
+15
Макакий Макакиевич
Макакий Макакиевич
9 жовтня 2018, 19:24
#
Это проблема не только евроблях, когда разрешали ездить без доверенности только с тех.паспортом, неужели не понимали что разобраться кто ездит кто владелец, теперь может только Бог. Раньше выдавался временный талон к техпаспорту, но потом и его выдачу забросили. В случае дтп не знаешь с кого деньги требовать, машина продана по техпаспорту, о новом владельце никто ничего не знает, если виновник скроется с места аварии. И чем доступнее будут машины, тем выгоднее её бросить на дороге.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися