Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2018, 14:24

Сплачуйте онлайн і вигравайте iPhoneX

Ще не спробували онлайн-оплати з Masterpass від Mastercard?

Тоді саме час зробити один заповітний клік, який надасть вам шанс виграти iPhoneX.

Нагадаємо, що Таскомбанк став першим українським банком, який разом із міжнародною платіжною системою Mastercard реалізував можливість здійснювати онлайн-платежі за допомогою цифрових гаманців на платформі Masterpass. Це унікальний сервіс для вітчизняного банківського ринку, який дозволив клієнтам банку одними з перших отримати автоматичний доступ до власних цифрових гаманців та сплачувати покупки онлайн. Тож, обирайте картку Таскомбанку в цифровому гаманці Masterpass, сплачуйте за вартість товару* або послуги доставки «Нова Пошта» через гаманець Masterpass і автоматично ставайте учасником розіграшу iPhoneX 256 GB.

Беріть участь в акції**до 25 жовтня 2018 року включно та відчуйте всю зручність онлайн-оплат!


*під словосполученням «вартість товару» слід розуміти можливість скористатися послугою «Грошовий переказ безготівковий» та/або «Контроль оплати».

**акція діє на всій території України (окрім тимчасово окупованих територій). Учасник Акції в період проведення повинен зареєструватися в електронному сервісі Masterpass, здійснити оплату вартості товару та/або послуги доставки «Нова Пошта» карткою MasterCard за допомогою мережі Інтернет на сайті novaposhta.ua або в мобільному додатку «Нова Пошта», згідно офіційними правилами Акції. Виконання правил Акції дає можливість взяти участь у розіграші одного з восьми смартфонів Apple iPhoneX, 256 GB.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися