Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2018, 19:14

Другий реліз «TAS2U» вже доступний для користувачів

«TAS2U» — це абсолютно новий додаток, що поєднує сервіси, які пропонують IT-компанії з класичним інтернет-банкінгом. Тут можна здійснювати платежі й Р2Р-перекази (переказ грошових коштів з картки на картку), навіть не будучи клієнтом Таскомбанку.

Бета-версію сервісу банк запровадив у лютому 2018 року. Головною особливістю додатку стала можливість додавати картки, емітовані будь-яким українським банком. Таким чином, додаток «TAS2U» вийшов за межі звичного інтернет-банкінгу. За своєю суттю, це цифровий гаманець для всіх карток та онлайн-банкінг в одній кишені. Користувачам запропонували функціонал з керування картками: платежі, налаштування лімітів по картах, налаштування GSM-банкінгу, генерація нового PIN-коду, перевипуск карток. В якості бонусу — безкоштовне здійснення Р2Р-переказів як для клієнтів банку, так і для власників карток будь-якого іншого банку країни.

«В першу чергу ми хотіли створити онлайн-інструмент, який дозволив би розумно використовувати такий цінний ресурс, як особистий час. При цьому мати можливість здійснити швидкий переказ за номером картки чи інші банківські операції. Другий важливий критерій — доступність. Тому будь-хто бажаючий може скачати додаток, зареєструвати в ньому свої картки й спокійно користуватися банківськими сервісами Таскомбанку. Вже в режимі «пілоту» додатком користуються більше 8 тисяч українців. Ми впевнені, що після виходу повної версії сервісу кількість користувачів збільшиться в десятки и сотні разів», — розповідає Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

У вересні Таскомбанк випустив другий реліз додатку «TAS2U». На сьогодні до базових можливостей з управління картками додався функціонал з управління бонусів (кешбеку) на картці, можливість здійснювати не тільки Р2Р-перекази, але й платежі на користь різних компаній, відкрити та поповнити депозит з картки будь-якого іншого банку. В оновленій версії також доступний перегляд кредитів та кредитних лімітів по картах. Крім цього, було покращено безпеку додатка за допомогою аутентифікації по Touch-Id, а для власників iPhone серії Х ще й Face-Id.

Пропонуємо більш детально ознайомитися з деяким функціоналом. Для початку роботи в «TAS2U» необхідно завантажити додаток в Play маркеті /App Store. При першому відкритті додатку ви побачите слайдер з основними перевагами:

D:РR_commentsTAS2Uобзор начало работыScreenshot_1_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2Uобзор начало работыScreenshot_2_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2Uобзор начало работыScreenshot_3_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2Uобзор начало работыScreenshot_4_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2Uобзор начало работыScreenshot_5_online.kapowai.tas2u.png

Процес реєстрації займе зовсім трохи часу. Для початку роботи необхідно ввести свій номер телефону, створити пароль та підтвердити його. Якщо ви клієнт Таскомбанку, також необхідно ввести номер вашої банківської картки:

Після одноразової реєстрації ви можете буквально в три кліки додати у свій новий цифровий гаманець картку будь-якого банку України:

D:РR_commentsTAS2UДобавить картуScreenshot_9_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2UДобавить картуScreenshot_10_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2UДобавить картуScreenshot_12_online.kapowai.tas2u.png

Тепер можна створювати платежі, обравши необхідну картку зі списку зареєстрованих. Всі операції обробляються дуже швидко. Підтвердження платежів здійснюється LookUp кодом чи за допомогою технології 3D Secure, в залежності від того, яку систему безпеки використовує банк-емітент картки.

Отже, давайте спробуємо здійснити Р2Р-переказ. Для цього:

1. Обираємо необхідну картку в гаманці та натискаємо на іконку «Переказ на картку».

D:РR_commentsTAS2UПополнить картуScreenshot_1_online.kapowai.tas2u.png

2. Вводимо суму переказу та номер картки одного з українських банків. Якщо ви переводите кошти на власну, її можна обрати в списку «Мої картки».

Натискаємо «Переказати».

D:РR_commentsTAS2UПополнить картуScreenshot_2_online.kapowai.tas2u.png

3. Після вводу одноразового динамічного паролю, який прийде в СМС-повідомленні, операція з переказу коштів буде виконана. Для економії Вашого часу, є також можливість зберігати платежі в шаблони.

D:РR_commentsTAS2UПополнить картуScreenshot_3_online.kapowai.tas2u.pngD:РR_commentsTAS2UПополнить картуScreenshot_2018-09-18-13-21-54-504_online.kapowai.pngD:РR_commentsTAS2UПополнить картуScreenshot_5_online.kapowai.tas2u.png

Все насправді дуже просто й швидко ☺. «Інтуїтивний інтерфейс» зручний та зрозумілий користувачу з першого погляду. Додаток «TAS2U» адаптовано під операційні системи IOS та Android. Їх функціонал практично не відрізняється. Ті користувачі, чиї девайси підтримують Touch-Id, зможуть заходити в додаток та підтверджувати оплату відбитком пальця. З однієї сторони, це зручність, з іншої — додаткова захищеність платежів. Але, поки що ця функція доступна тільки для власників iPhone.

Вже в грудні 2018 року в Таскомбанку готуються порадувати клієнтів повною версією додатку. До цього часу функціонал «TAS2U» буде розширено. З’являться нові сервіси з погашення кредитів, а також можливість здійснювати платежі за реквізитами контрагента й зручні комунальні платежі.

«У сучасному ритмі життя онлайн-додаток банку в смартфоні чи планшеті клієнта стають обов’язковими. Безумовно ми інвестуємо в модернізацію своїх онлайн-сервісів та вже сьогодні знаходимось серед лідерів ринку e-commerce та P2P-переказів, запустили проект дистанційного обcлуговування приватних підприємців та завершимо рік виходом на ринок «TAS2U». Приєднуйтесь, адже ми працюємо для вас!», — підсумував Денис Раковський.

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
26 вересня 2018, 19:55
#
К сожалению, авторы рекламного текста забыли указать ограничения по версии Андроида и IOSa.

Предполагаю, что как и в Монобанке — Андроид не ниже 4.4
+
0
Apologet
Apologet
27 вересня 2018, 11:17
#
Не работает для Р2Р переводов с карт Альфы. При чём этот факт подтверждён технической поддержкой и Альфы и ТасКома. Проблема в том, что ТасКом посылает запрос в Альфу на отмену проверки CVV, а Альфа в виду этого запрещает Р2Р операцию. Предварительно я понимаю, что когда Альфа (как нормальные банки) наконец-то начнёт использовать технологию 3D-Secure, то подобная проблема самоустранится…

Но пробую тем не менее указать ТасКому и Альфе на то, что с Моно такой проблемы нет и без 3D-Secure: после первой верификации Альфа-карты ч/з приложение Монобанка легко проводятся Р2Р с Альфы БЕЗ запроса ручного ввода CVV. Из указанных банков тех.поддержка ничего не может пояснить, увы…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися