Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2018, 17:15

«Підтримка бізнесу клієнтів МСБ стає нашим стратегічним пріоритетом», — Максим Цимбал, заступник голови правління банку «Південний»

У першому півріччі 2018 року банк «Південний» майже на 50 % збільшив обсяг операцій з купівлі-продажу валюти клієнтів на міжбанку, приріст кредитного портфеля бізнес-клієнтів склав 30 %, а депозитного – 28 %. Про це заявив заступник голови правління Максим Цимбал на VII Міжнародній банківській конференції SME Banking Club Conference 2018 для Білорусі, України та Молдови (BUM18).

«З огляду на результати майже 25-річного досвіду роботи банку «Південний», ми створили максимально зручні умови обслуговування бізнесу. Наші комплексні пропозиції та індивідуальний підхід дозволяють банку активно залучати клієнтів», – зазначив Максим Цимбал.

SME Banking Club Conference 2018 проходила 20-21 вересня в Києві і була присвячена питанням розвитку фінансових послуг для мікро-, малого та середнього бізнесу, потенціалу продажів та ефективності витрат у цій сфері.

Ключовими темами для обговорення на конференції стали також моделі співпраці з фінтех-стартапами, цифровий банкінг, розвиток малого бізнесу в сільській місцевості, розвиток кредитування МСБ, а також фінансовий лізинг для компаній малого та середнього бізнесу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися