Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2018, 15:39

Відгуки про брокера Велтрейд (Weltrade) від успішного Форекс-трейдера

Сьогодні інтернет переповнений інформацією про торгівлю на ринку Forex, але справжню цінність несуть, тільки ті дані, які підтверджені реальною торгівлею. Досвід і знання, ось, що важливо для трейдерів- початківців.

Вашій увазі пропонуємо інтерв'ю з справжнім і успішним трейдером з Білорусії. На даний момент рахунок Володимира досяг 1425% приросту за 13 тижнів. Керуючи коштами інвесторів він робить в середньому 150% в місяць на новинах по процентних ставках і засідання FOMC.

Володимир, підкажіть, як ви вперше познайомилися з Форекс?

Перше моє знайомство з ринком, було 3-4 роки тому, сталося це через цікавість. Взагалі я підприємець, і про форекс почув від друзів, також бачив рекламу.

Відкривши рахунок, поклав на нього пару тисяч доларів, спочатку все було непогано — я заробив. Буквально за місяць в кілька разів збільшив депозит, ну потім, зрозуміло, все злив. Після цього я почав поглиблюватись і зрозумів, щоб заробляти на ринку, потрібно вчитися, необхідне терпіння та розуміння.

Уже через два роки у мене більш-менш виходило. Я виробив свою торгову стратегію і почав потрохи заробляти.

Де взагалі вивчали торгівлю, можливо проходили десь навчання або ж вивчали самостійно?

Я вважаю, що в цьому плані мені пощастило. Мене познайомили з однією людиною, яка керує хедж-фондом в Лондоні. У міру можливості, він мені допомагав вивчати торгівлю. Саме він і відкрив мені, перше правило торгівлі: «Перш ніж відкривати позицію, потрібно розібратися, чим викликаний рух валюти — поки не знаєш причину в ринок не заходь».

Ви схиляєтесь до того, що фундаментальний аналіз все-таки важливіший, ніж технічний?

Звичайно. Якби свічка не закрилася — ціна буде залежати від подій. Технічний аналіз працює, але він нестабільний. Можна заробляти місяць, два, а на третій — не спіймати тренд і отримати збиток.

Які у вас найбільші перемоги з позиції фундаментального аналізу?

Найчастіше, я використовую в торгівлі заяви керівників Центробанку, наприклад, після підвищення процентної ставки, я чекаю, поки вона відіграється, після цього відкриваю позицію, зрозуміло, я спочатку потрапляю в мінус на 10-20%, але потім тренд йде в мою сторону .

Також, по золоту було велике падіння, справа в політиці США — торговий конфлікт з Китаєм, це також дозволило мені заробити.

Ви зараз знаходитесь в топах трейдерів MQL5, де у вас зосереджено близько 100 000 USD. Скажіть, чи є у вас плани в цьому напрямку?

Завдяки таким сервісам як MQL5 і ZuluTrade, можна заробити за рік близько 100 000 дол., навіть не маючи великого депозиту.

До речі, у мене зараз є два рахунки, перший опублікований на MQL5 з досить агресивної торгівлею: середнє просідання 10-20%, але і дохід за 3 місяці близько 1200%.

І другий рахунок, також планую розміщувати. Він з історією приблизно за 1,5 роки, але створений для спокійної торгівлі, з середнім просіданням 5% і прибутковістю від 15%.

Як ви досягли таких результатів, тому що багато хто не витримують такої напруги?

На ринку крім фундаментального і технічного аналізу, дуже важливий психологічний фактор, це, до речі, те, про що ніхто і ніколи не говорить. Я, наприклад, відкриваю 2-3 позиції в тиждень і 2-3 години приділяю форексу в день — цього достатньо, щоб заробляти.

Чому ви обрали компанію Weltrade своїм брокером?

До брокера Велтрейд у мене були рахунки в різних компаніях, я зупинився на ньому: по-перше, через безперебійну роботу платформи. За два роки співпраці з компанією, платформа мене ні разу не підвела.

По-друге, через виведення коштів, яке займає 5 хвилин на картку, коли в інших компаніях період очікування 2-3 дня.

Яку пораду Ви можете дати трейдерам-початківцям?

Щоб навчитися торгівлі демо або центовий рахунок ніколи не допоможуть, тому що на ринку важлива психологія. Форекс — як будь-який бізнес, вимагає витрат, щоб навчитися і терпіння, щоб повернути кошти. Витрачати час на індикатори та роботи – немає сенсу. Легких і швидких грошей тут не буде. Тільки вивчаючи інформацію з безлічі інформаційних сайтів, стежачи за економічними даними і аналізуючи їх вплив на ринок — можна заробляти. Сподіваюся, ця інформація буде корисна.

Компанія висловлює подяку Володимиру за інтерв'ю.

Відкривайте рахунок в компанії Weltrade і заробляйте вже зараз.

Джерело: Мінфін