Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2018, 16:53

CryptoLegal # 0 | Блокчейн-проекти: темна сторона місяця

Як думаєш, крипто- та блокчейн-юристи існують? Запрошуємо на першу зустріч із серії CryptoLegal, де резиденти інноваційного парку UNIT.City, юристи-практики Axon Partners поділяться досвідом супроводження блокчейн-проектів та ІСО. Розберемо кейси та реальні бізнес-моделі, подискутуємо про тенденції крипторинку та регулювання із експертами.

Ти дізнаєшся:

◾ Як blockchain трансформує сучасний legal.

Крипторинок і його учасники — практика та законодавство.

◾ Аналіз крипто-бізнес-моделей, їх порівняння з класичними регульованими ринками.

◾ Топ-10 найгарячіших юридичних питань, із якими стикаються різні крипто-бізнес-моделі.

◾ Тенденції та тренди: куди рухається регулювання сегментів крипторинку і як аналізувати новини про «черговий прорив у крипторегулюванні».


А також ти отримаєш road-map усього курсу та станеш частиною сучасної IT-legal community!

Спікери:

Nazar Polyvka, Co-founder Axon Partners, спеціалізується на фінтех праві, криптовалютах та венчурних інвестиціях. У портфоліо Назара робота із багатьма блокчейн- та криптопроектами, серед яких: криптобіржі та криптообмінні сервіси, криптофонди, ІСО-проекти та блокчейн інфраструктурні проекти. Серед клієнтів Назара: TAAS Fund, Cryptagio, DMarket, Platio та багато інших.

Andrii Dubetsky, Business Development Executive Pandora Boxchain, криптоброкер та блокчейн-візіонер. Андрій керував представництвом Варшавської фондової біржі в Україні, трейдив криптовалютами тоді, коли це ще не було мейнстрімом. Тепер Андрій вбудовує блокчейн індустрію в українську венчурну тусовку і займається крипто-брокереджем. Один із засновників Bitcoin Foundation Ukraine, радник Ambisafe Financial, TaaS, UVCA, DDB, Isuzu.

Модератор: Dima Gadomsky, Co-founder & CEO Axon Partners. Займається ІТ-юриспруденцією все своє свідоме адвокатське життя. Працював із Ciklum, BlaBlaCar, Sony, Microsoft, Honeywell, Melexis, Intel, Teradata, Hosting Ukraine, Datas, Wishround та іншими. Входить у top-5 кращих юристів України в сфері ІТ за версією Ukrainian Law Firms 2014, 2015, 2016, 2017. Відзначений Legal 500 2016 як юрист наступного покоління в IP.

Коли: 26 вересня (середа), 19-21:00.

Де: UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3 (зупинка «Мотоциклетний завод»).
На території є безкоштовний паркінг.

Квитки тут.

Є можливість придбати квиток на місці, але тільки за умови наявності вільних місць. Тому не зволікай — бронюй заздалегідь!

Придбай квиток на весь курс із п’яти практичних інтенсивів за посиланням.

Детальніше про курс тут.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
26 вересня 2018, 12:03
#
Где сторона тёмная если люди творят?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися