Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2018, 11:02

Другий реліз «TAS2U» вже доступний для користувачів

«TAS2U» — це абсолютно новий додаток, що поєднує сервіси, які пропонують IT-компанії з класичним інтернет-банкінгом. Тут можна здійснювати платежі й Р2Р-перекази (переказ грошових коштів з картки на картку), навіть не будучи клієнтом Таскомбанку.

Бета-версію сервісу банк запровадив у лютому 2018 року. Головною особливістю додатку стала можливість додавати картки, емітовані будь-яким українським банком. Таким чином, додаток «TAS2U» вийшов за межі звичного інтернет-банкінгу. За своєю суттю, це цифровий гаманець для всіх карток та онлайн-банкінг в одній кишені. Користувачам запропонували функціонал з керування картками: платежі, налаштування лімітів по картах, налаштування GSM-банкінгу, генерація нового PIN-коду, перевипуск карток. В якості бонусу — безкоштовне здійснення Р2Р-переказів як для клієнтів банку, так і для власників карток будь-якого іншого банку країни.

«В першу чергу ми хотіли створити онлайн-інструмент, який дозволив би розумно використовувати такий цінний ресурс, як особистий час. При цьому мати можливість здійснити швидкий переказ за номером картки чи інші банківські операції. Другий важливий критерій — доступність. Тому будь-хто бажаючий може скачати додаток, зареєструвати в ньому свої картки й спокійно користуватися банківськими сервісами Таскомбанку. Вже в режимі «пілоту» додатком користуються більше 8 тисяч українців. Ми впевнені, що після виходу повної версії сервісу кількість користувачів збільшиться в десятки и сотні разів», — розповідає Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

У вересні Таскомбанк випустив другий реліз додатку «TAS2U». На сьогодні до базових можливостей з управління картками додався функціонал з управління бонусів (кешбеку) на картці, можливість здійснювати не тільки Р2Р-перекази, але й платежі на користь різних компаній, відкрити та поповнити депозит з картки будь-якого іншого банку. В оновленій версії також доступний перегляд кредитів та кредитних лімітів по картах. Крім цього, було покращено безпеку додатка за допомогою аутентифікації по Touch-Id, а для власників iPhone серії Х ще й Face-Id.

Пропонуємо більш детально ознайомитися з деяким функціоналом. Для початку роботи в «TAS2U» необхідно завантажити додаток в Play маркеті / App Store . При першому відкритті додатку ви побачите слайдер з основними перевагами:

Процес реєстрації займе зовсім трохи часу. Для початку роботи необхідно ввести свій номер телефону, створити пароль та підтвердити його. Якщо ви клієнт Таскомбанку також необхідно ввести номер вашої банківської картки:

Після одноразової реєстрації ви можете буквально в три кліки додати у свій новий цифровий гаманець картку будь-якого банку України:

Тепер можна створювати платежі, обравши необхідну картку зі списку зареєстрованих. Всі операції обробляються дуже швидко. Підтвердження платежів здійснюється LookUp кодом чи за допомогою технології 3D Secure, в залежності від того, яку систему безпеки використовує банк-емітент картки.

Отже, давайте спробуємо здійснити Р2Р-переказ. Для цього:

1. Обираємо необхідну картку в гаманці та натискаємо на іконку «Переказ на картку».

2. Вводимо суму переказу та номер картки одного з українських банків. Якщо ви переводите кошти на власну, її можна обрати в списку «Мої картки».

Натискаємо «Переказати».

3. Після вводу одноразового динамічного паролю, який прийде в СМС-повідомленні, операція з переказу коштів буде виконана. Для економії Вашого часу, є також можливість зберігати платежі в шаблони.

Все насправді дуже просто й швидко. «Інтуїтивний інтерфейс» зручний та зрозумілий користувачу з першого погляду. Додаток «TAS2U» адаптовано під операційні системи IOS та Android. Їх функціонал практично не відрізняється. Ті користувачі, чиї девайси підтримують Touch-Id, зможуть заходити в додаток та підтверджувати оплату відбитком пальця. З однієї сторони, це зручність, з іншої — додаткова захищеність платежів. Але, поки що ця функція доступна тільки для власників iPhone.

Вже в грудні 2018 року в Таскомбанку готуються порадувати клієнтів повною версією додатку. До цього часу функціонал «TAS2U» буде розширено. З’являться нові сервіси з погашення кредитів, а також можливість здійснювати платежі за реквізитами контрагента й зручні комунальні платежі.

«У сучасному ритмі життя онлайн-додаток банку в смартфоні чи планшеті клієнта стають обов’язковими. Безумовно ми інвестуємо в модернізацію своїх онлайн-сервісів та вже сьогодні знаходимось серед лідерів ринку e-commerce та P2P-переказів, запустили проект дистанційного обcлуговування приватних підприємців та завершимо рік виходом на ринок «TAS2U». Приєднуйтесь, адже ми працюємо для вас!», — підсумував Денис Раковський.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися