Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2018, 14:15

В Україні з'являться два індустріальні парки

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України включило до Реєстру індустріальних (промислових) парків індустріальний парк «Захід Ресурс» та «Тернопіль». Про це йдеться у повідомленні міністерства, пише «Інтерфакс-Україна».

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України включило до Реєстру індустріальних (промислових) парків індустріальний парк «Захід Ресурс» та «Тернопіль».
Фото: rbc.ua

Згідно з інформацією, парки зареєстровано наказами міністерства від 19 вересня 2018 року.

Ініціатором створення «Захід Ресурс» на земельній ділянці 20,7662 га є ТОВ «Євро-Інвест-Холдинг» (Городок Львівської обл.), заявлений термін функціонування парку — 30 років.

Пріоритетними для розміщення будуть виробництво харчових продуктів і безалкогольних напоїв, зберігання і переробка продукції рослинництва і тваринництва; текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів із тканини і шкіри та інших матеріалів; оброблення деревини та виробництво виробів з деревини, машинобудування, приладобудування, виробництво електричного, електронного та оптичного устаткування; логістичні послуги.

За попередніми розрахунками, на території індустріального парку може бути створено до 1625 нових робочих місць.

Власником 100% компанії є зареєстрований у Львові Сергій Бадяк.

Індустріальний парк «Тернопіль», ініціатором створення якого виступила Тернопільська міськрада, має в своєму розпорядженні земельну ділянку 15 га.

Основна мета його створення, зокрема, забезпечення сталого економічного розвитку Тернополя шляхом відновлення промислового потенціалу міста.

Заявлений термін функціонування — 30 років.

Коментарі - 2

+
0
Anatoliy France
Anatoliy France
24 вересня 2018, 14:52
#
Неплохо, особенно если туда действительно зайдут инвесторы(очень надеюсь из мирового автопрома) и местные аборигены изволят там работать.
+
0
OutofLaw
OutofLaw
24 вересня 2018, 15:08
#
Как зайдут…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися