Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 вересня 2018, 17:47

У Києві пройшов міжнародний Visa Cashless Summit. Фото

21 вересня компанія Visa в партнерстві з інноваційним парком UNIT.City провела в Україні третій міжнародний Visa Cashless Summit під назвою «Driving Growth with Innovations».

21 вересня компанія Visa в партнерстві з інноваційним парком UNIT.
Фото: minfin.com.ua

Як зазначається, учасники Саміту обговорили актуальні теми розвитку платіжних технологій у широкому контексті економічних і технологічних трендів та дії, необхідні для створення безшовного споживацького досвіду.

Особливо інтенсивними були інтерактивні дискусії щодо використання великих даних і перешкод для розвитку електронної комерції.

«З моменту першого Cashless Саміту в 2016 році ми реалізували в Україні низку успішних інновацій ‒ безконтактну оплату проїзду в наземному транспорті та метро, Google Pay, Apple Pay, GarminPay, працюємо над впровадженням QR-платежів», ‒ зазначив в.о. глави регіону СНД і Південно-Східної Європи, Visa Дмитро Крепак.

За його словами, з огляду на такі глобальні тренди, як зростання використання смартфонів для здійснення платежів і поширення інтернет-речей, одним з ключових завдань платіжної екосистеми є створення «безшовного» споживацького досвіду.

«Користувач хоче здійснювати оплату в тому місці і в той час, коли йому зручно, докладаючи мінімум зусиль. Мета Visa ‒ усунути будь-які складнощі для здійснення платежів, зберігаючи їх надійність і безпеку», — зазначив він.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
21 вересня 2018, 20:12
#
««Пользователь хочет осуществлять оплату в том месте и в то время, когда ему удобно, прилагая минимум усилий.
Цель Visa — устранить любые сложности для осуществления платежей, сохраняя их надежность и безопасность»»

Вот бы ещё этот важный тезис вдолбить в головы некоторых украинских банкиров — ведь они до сих пор считают себя пупами земли и центром мироздания.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися