Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2018, 14:38

Гонтарева працюватиме над проектом в сфері освіти

Екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарева після створення і запуску медичного стартапу MEDIKIT, планує реалізувати стартап-проект в освіті. Про це пише Дело.

Екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарєва після створення і запуску медичного стартапу MEDIKIT, планує реалізувати стартап-проект в освіті.
Фото: censor.net.ua

«Наступний мій проект буде в освіті», — сказала вона в кулуарах форуму YES.

«Там поки що верхнерівнева концепція. Поки ми тільки говоримо з майбутніми партнерами, як ми це зробимо, тоді як в медичному проект вже все готово», — зазначила Гонтарева.

Вона підтвердила, що в листопаді планується публічна презентація MEDIKIT.

Екс-глава Нацбанку також уточнила, що тільки з недавнього часу офіційно є главою наглядової ради в цьому підприємстві, проте брала участь в ньому з самого початку.

«Ми з сином це задумали, а я це робила», — сказала Гонтарева, пояснивши зволікання з офіційним вступом на посаду її тривалим на 11 місяців звільненням з Нацбанку.

Як повідомлялося, ТОВ «Медикит», засновниками якого є син Гонтаревої Антон Гонтарев, а також Світлана Кириченко, має намір в листопаді 2018 року запустити медичну комунікаційну платформу для взаємодії пацієнтів, лікарів і всіх інших учасників медичного ринку.

Серед послуг, які планується надавати пацієнтам — онлайн-консультації з лікарями, виклик їх за адресою, запис на прийом, а також збереження всіх медичних даних в єдиному місці.

Гонтарев і Кириченко внесли до статутного капіталу ТОВ «Медикит» по 5 млн грн.

Коментарі - 3

+
+15
allexpl
allexpl
20 вересня 2018, 15:37
#
Никак не «нажрется»…
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
20 вересня 2018, 17:18
#
Думаю у нее все получится.

Злоба некоторых людей доставляет улыбаться… :)
+
0
Богдан Перчук
Богдан Перчук
21 вересня 2018, 13:47
#
Прейдётся ей конкурировать. На рынке МИС Украины уже представлено 14 аналогов. А дальше -больше. Конкуренция это здорово для потребителя. Беспокойство вызывает тот факт что данный рынок, как заведено в нашей стране, начнут монополизировать или деребанить. Не удивлюсь если в числе монополистов окажется ООО «Медикит» которая не преминет воспользоваться админресурсом или политическим лобби в своих интересах владельцев. По другому, к сожалению, бизнес в нашей стране, не долго не живет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися