Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2018, 9:16

Рахункова палата: Тіньовий ринок палива позбавив Україну 25 мільярдів

Через існування тіньового ринку бензину і дизельного палива державний бюджет України в цьому році недоотримав надходжень на суму близько 25 мільярдів гривень. Про це на засіданні Комітету ВР з питань бюджету повідомив глава Рахункової палати Валерій Пацкан, пише УНІАН.

Через існування тіньового ринку бензину і дизельного палива державний бюджет України в цьому році недоотримав надходжень на суму близько 25 мільярдів гривень.
Фото: cfts.org.ua

«Державний бюджет недоотримав цього року близько 25 мільярдів гривень від тіньового бензину. Я більш ніж упевнений, що було б легше і фінансувати різні програми, і Мінфіну легше було б розподіляти свої статті, і соціальна сфера могла б бути набагато успішніше», — сказав він, додавши, що члени Рахункової палати отримали таку цифру за спеціальною формулою.

Раніше «Мінфін» повідомляв що, в період з 18 по 19 вересня більшість мереж АЗС підвищили ціни на автогаз.

Коментарі - 3

+
0
Ladoga
Ladoga
20 вересня 2018, 9:25
#
Всего лишь 25 лярдов и такой заголовок? Почему нету заголовков про то сколько вротердам денег лишил Украину? Да есть куча деятелей современности, которые свой диабетический кулачек подергивают и лишают Украину много чего, а статей нет.
+
0
OutofLaw
OutofLaw
20 вересня 2018, 10:08
#
Кому легче иди хуже от того что будет заголовок или нет? ну напишут что роттердам лишил бюджет на столько то грн… ну и? дальше что? на ахметова дело заведут?
+
0
Ladoga
Ladoga
20 вересня 2018, 12:02
#
Я вот как раз тоже и хочу акцентировать: если на большие суммы не заводят дел и нет заголовков, зачем это делать для маленьких?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися