Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2018, 15:52

З початку року земельні аукціони принесли 128 мільйонів гривень — Мінагро

З початку 2018 року місцеві бюджети отримали від проведення земельних аукціонів 128 млн грн, що на 11 млн грн більше, ніж за весь минулий рік. Про це заявив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк, повідомляє Укрінформ.

З початку 2018 року місцеві бюджети отримали від проведення земельних аукціонів 128 млн грн, що на 11 млн грн більше, ніж за весь минулий рік.
Фото: uainside.info

«У земельній сфері за 8 місяців поточного року ми отримали від проведення аукціонів 128 млн грн. А за весь минулий рік було отримано 117 млн грн. Середня орендна ставка у минулому році за результатами аукціонів була 17,7% (нормативної грошової оцінки — ред.), цього року — 18,7. Врешті нам вдалося запустити електронні аукціони на землю, перші десять лотів готові», — сказав Мартинюк.

Перший заступник міністра додав, що аукціони можуть вийти на платформу ProZzoro вже найближчим часом.

Варто зазначити, що електронні земельні торги, пілотний проект із запуску яких реалізує урядова команда, будуть відбуватися, зокрема, на платформі ProZorro.Продажі. Відповідні зміни до постанови № 688 Кабінет міністрів ухвалив на засіданні 20 червня.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися