Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2018, 10:59

Заощаджуємо з вигодою

Тренд на економію грошей вже давно не сходить з язиків. Люди хочуть відкладати хоча б якусь частину своїх доходів, щоб мати можливість відправитися у відпустку, подорож, або просто знати про наявність «фінансової подушки», яка може прийти на виручку в момент економічних труднощів.

У сучасному фінансовому світі є безліч інструментів, за допомогою яких можна легко і зручно відкладати гроші, не докладаючи при цьому великих зусиль.

Одним із таких інструментів є «Ощадний рахунок» в Universal Bank.
Перш за все, він надає можливість гнучкої роботи зі своїми фінансами: у будь-який час цей рахунок можна поповнити або зняти з нього кошти в особистому кабінеті інтернет-банкінгу.

Наприклад: наприкінці робочого тижня, у вас на карті є сума близько 100 тис.грн, з яких вам знадобиться найближчим часом 30 тис. У такому випадку, вигідно відправити решту коштів на ощадний рахунок «Мегагнучкий +», і заробити за вихідні відсотки, яких вистачить на заправку автомобіля або похід за продуктами.

Скоріш приєднуйтесь до нас, щоб заощаджувати разом.

Коментарі - 2

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
19 вересня 2018, 11:08
#
У меня был вклад в Земельном Капитале, переложил в Конкорд банк. Ещё Креди агриколь и Альфа говорят не плохие банки вроде.
+
0
Strain
Strain
19 вересня 2018, 12:28
#
А что в вашем понятии «Неплохой банк»?
От того, что вы положите деньги в надёжный банк с иностранным капиталом ничего не изменится кроме уменьшенной процентной ставки.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися