Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2018, 18:01

Клієнт Кредобанку відвідає Oktoberfest 2018

Самбірчанка Віра Цодер стала головною переможницею акції «Вирушайте на Oktoberfest з програмою винагород Mastercard та KredoBank» та відвідає відомий пивний фестиваль Oktoberfest, який розпочнеться 22 вересня у Мюнхені.

Акція «Вирушайте на Oktoberfest разом з Програмою винагород Mastercard та KredoBank!» проводилась з 1 серпня по 31 серпня 2018 року. Для участі в ній було потрібно замовити спеціальну пропозицію акції «Oktoberfest 2018» за 50 балів в особистому кабінеті програми винагород Mastercard. Головний приз – поїздка у Мюнхен на Oktoberfest 2018, яка включає в себе проживання у м. Мюнхен на 2 ночі, авіапереліт Київ-Мюнхен-Київ, трансфер аеропорт-готель та готель-аеропорт та 2 вхідні квитки на фестиваль Oktoberfest.

Кредобанк регулярно готує та дарує учасникам програми винагород MasterCard приємні сюрпризи, і щоразу ми щиро радіємо кожній перемозі наших клієнтів, – говорить директор Департаменту карткового бізнесу Кредобанкe Дмитро Лучко. – Ми вітаємо Наталію з перемогою та бажаємо приємних вражень від поїздки та позитивних емоцій від фестивалю. Нагадуємо, що шанс отримати подарунок від програми має кожен клієнт банку, бо тільки в Кредобанку до програми лояльності MasterCard Rewards підключено всі платіжні карти для роздрібних клієнтів».

Програма лояльності MasterCard Rewards для карткових клієнтів Кредобанку була впроваджена з 2015 року. За час роботи клієнти банку неодноразово отримували головні призи у різноманітних акціях програми, серед яких – поїздка на двох до Австрії, поїздки на Каннський кінофестиваль та Leopolis Jazz Fest, квитки на фестиваль Sziget Fest 2017, поїздка на двох до Праги, квитки на концерт групи «Garbage», поїздка до Грузії на двох, романтична вечеря на День святого Валентина та інші.

Згідно з умовами програми, за кожні 12 гривень торгової операції за картою нараховується 1 бал. Якщо учасник програми розрахувався карткою тричі і більше за один день на загальну суму більше 500 гривень, він додатково отримує 20 бонусних балів. Ще по 20 балів нараховується за кожну десяту торговельну трансакцію на суму понад 10 грн та одноразово за розрахунок картою більш як на 5000 грн протягом місяця. Окрім того, кожен учасник додатково отримує 50 балів на бонусний рахунок у свій день народження.

Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в Особистому кабінеті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися