Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2018, 13:11

Таскомбанк: «Депозит дистанційно — це швидко, зручно та прибутково!»

Таскомбанк платить підвищений відсоток + 2% за депозитом «Стабільний», відкритому за допомогою додатка «TAS2U».

«TAS2U» — це абсолютно новий додаток Таскомбанку, де поєднані кращі фінансові сервіси й класичний інтернет-банкінг. Перший реліз додатка було впроваджено в лютому поточного року, й увесь цей час він вдосконалювався, отримуючи нові можливості та функціонал.

Тепер банк радий запропонувати діючим та новим клієнтам оцінити нові можливості «TAS2U» й отримати приємний бонус від Таскомбанку. Відкривайте депозит «Стабільний» у гривні за допомогою додатку та отримуйте додатково + 2 % до базової ставки. Таскомбанк дарує клієнтам додатковий дохід при розміщенні коштів на термін 6, 9 або 12 місяців.

Щоб відкрити депозит досить здійснити кілька простих операцій: встановити додаток, зареєструватися, перейти у розділ «депозити» й відкрити депозитний рахунок. Все це займе у вас не більше 10 хвилин. Так що, відкрити депозит у Таскомбанку дистанційно — це швидко, зручно та прибутково!

«Ми активно інвестуємо в модернізацію та розвиток дистанційних каналів, інтернет- та мобільного банкінгу, оновлення веб-платформ. Адже з розвитком цифрових технологій, у нас з’являються інструменти, що дозволяють створювати нові рішення, завдяки яким кожен зможе зберегти найцінніше, що в нас є — свій час. Ми впевнені, що наш новий додаток «TAS2U» стане цьому підтвердженням», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Нагадуємо, що вже до кінця року користувачі отримають додатковий інтернет-банкінг, де можна оплачувати платежі та здійснювати Р2Р-перекази, навіть не будучи клієнтом Таскомбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися