Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 вересня 2018, 9:50

VIP-презентація патрульного флоту автомобільної допомоги British Auto Club

20 вересня 2018 року відбудеться урочиста презентація унікального сервісу, що полегшить життя кожного українського водія.

Організатор заходу — British Auto Club, українська компанія з європейськими інвестиціями, заснована британським фондом EMF Capital Partners (Лондон). Основними інвесторами фонду є найвизначніші фінансові установи, зокрема ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку), відомі банки та страхові компанії Великої Британії, Німеччини й Нідерландів. На презентації буде присутній засновник і голова фонду Пітер Ловас.

Очікуваними гостями заходу стануть представники бізнес-еліти, ТОП-менеджери найбільших компаній у сфері автострахування та автомобілебудування, керівники фінансових установ і телекомунікаційних компаній, наприклад Олена Ульє (UNIQA), Олександр Солоп, Сергій та Марина Авдєєви (Arsenal), Юлія Сівак (MAZDA/SUZUKI), Віктор Волков (ITAL AVTO), Олександр Вертай (УСГ). Також на івент запрошені українські селебріті, що є завзятими водіями та дбають про власну безпеку на дорозі. Першим із зірок шоубізу запрошення отримав Євген Бардаченко (Jay B) з гурту D.Lemma.

British Auto Club є потужною асистанською платформою для найвідоміших в Україні автовиробників і дилерів, провідних страхових, лізингових і логістичних компаній. Він забезпечує їхнім клієнтам-автомобілістам (при ДТП чи поломках авто) надійну допомогу на дорозі, що працює 24/7 по всій Україні. British Auto Club має для цього найсучасніші технологічні можливості. Власний флот патрульних автомобілів і мотоциклів «bac» обладнаний за останнім словом техніки, механіки проходять ретельну підготовку у найкращих інструкторів з автоклубів Західної Європи. Комунікація з клієнтами відбувається через унікальний мобільний додаток «Жовта Кнопка»: щоб звернутися по допомогу, водієві досить лише раз доторкнутися до екрана смартфону. Оператор не лише зателефонує протягом 1 хвилини, а й визначить геолокацію пригоди...

Ці та інші можливості British Auto Club, що ґрунтуються на високих західноєвропейських стандартах якості сервісу, а також широкі перспективи партнерства з компанією представлять 20 вересня на грандіозному івенті генеральний директор «bac» Ханс Бікманн і генеральний директор «bac-Assistance» Дмитро Яровий. Також гості зможуть оглянути новітні зразки патрульної техніки та неформально поспілкуватися під час фуршету.

Захід відбудеться 20 вересня 2018 року за адресою:

вул. Солом’янська, 11, Київ, ресторан «Lucca». Початок о 19:30.

Акредитація журналістів триватиме до 18:00 19.09.2018 року за тел. 38 (050) 445 40 06.

Олена Федорущенко відповість на всі запитання.

e-mail: o.fedorushchenko@britishautoclub.com.ua

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися