Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 12:13

Перший магазин IKEA відкриють в ТРЦ «Ocean Mall»

Компанія IKEA підтвердила наміри вийти на український ринок і відкриє в Києві перший магазин.  Про це повідомляється в офіційному прес-релізі мережі.

Компанія IKEA підтвердила наміри вийти на український ринок і відкриє в Києві перший магазин.
Фото: rau.ua

«Компанія відкриє в Києві свій перший магазин нового міського формату вже в 2019 році. Це буде один з перших магазинів міського формату IKEA в світі», — йдеться в повідомленні.

Прес-служба IKEA підтвердила інформацію, що з'явилася напередодні, що київський магазин буде розташований в торгово-розважальному центрі Ocean Mall.

«Компанія переходить до формату магазинів, які є меншими за розмірами та розташовані в центральній частині міста, щоб задовольнити вимоги сучасних споживачів, які хочуть здійснювати покупки ближче до дому, а також онлайн — з поширенням урбанізації та розвитком нових технологій», — повідомили в компанії.

Читайте також: Офіційно: IKEA заходить в Україну

Як наголошується, Україна стане одним з перших ринків, на яких ІКЕА відкриє магазин в новому форматі, разом з Францією, Великобританією, Данією, США і Китаєм.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що нідерландська компанія зі шведськими коріннями IKEA планує розвивати в Україні магазини невеликого формату.

Коментарі - 4

+
+27
krendel
krendel
12 вересня 2018, 12:25
#
Реально хорошая новость!
+
0
andrebrinel
andrebrinel
13 вересня 2018, 10:07
#
Ocean Mall еще не готов, к чему фотография Ocean Plaza? Не вводите в заблуждение!
+
0
maryormary
maryormary
15 вересня 2018, 14:21
#
Andrebrinel, никого не вводят в заблуждение- это не Ocean Plaza (она на этом рисунке справа внизу, если обратите внимание), а это концепт того самого нового Молла, который строится рядом. И никто не говорил, что он уже построен, планируется окончить строительные работы к 2019-му, когда и планируется открытие самой IKEA.

http://megaline.ua/projects/трц-ocean-mall-г-киев-122382-м2/
+
0
andrebrinel
andrebrinel
29 жовтня 2018, 18:03
#
На момент написания моего комментария висела фотография Ocean Plaza
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися