Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 12:18

Все про використання блокчейну в бізнесі розкажуть на Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv

19 вересня в столиці України вшосте відбудеться Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv щодо застосування блокчейну і криптоактивів у бізнесі. Цей захід є складовою івентів, які регулярно проводяться компанією Smile-Expo в 25 країнах.

Про захід: що очікує на відвідувачів

Захід орієнтований на тих, хто має бажання вдосконалити бізнес в Україні завдяки новим технологіям.

У 2018 році Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv став одним з наймасштабніших в Україні заходів, присвячених блокчейну і криптовалютам. Цієї весни івент відвідало понад 1000 осіб, учасниками демозони стали 40 компаній, а на конференції виступили 36 доповідачів з України та інших країн.

Цього разу організатори приділили увагу і теорії, і практиці – Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv складається з конференції і демозони.

Про конференцію

На конференції будуть представлені паралельно два потоки – Innovation Hall (або Main Hall), присвячений блокчейну в бізнесі, а також Tech Hall – основна увага приділятиметься токенізації активів, ICO і трейдингу.

Спікери заходу – представники криптосвіту: від українських законодавців, які розкажуть про особливості регулювання блокчейну в Україні, до успішних стартаперів, яким блокчейн і ICO сприяли в успіху.

Ключові спікери

Титульні спікери заходу: екс-віце-президент JP Morgan Chase –Tone Vays і керуючий партнер інвестиційного фонду BlockTrade Investments – Zachary Reece.

Tone Vays розповість про схожість і відмінність ICO і популярної економічної бульбашки 90-х – DotCom. Спікер відповість на головне запитання: чи стане ICO чимось новим, чи все це ми вже бачили раніше?

Разом з тим, Zachary Reece роз’яснить, які фактори вплинули на сучасний трейдинг: від філософії так званих «ходлерів» і провальних ICO до експериментальних трейдингових інструментів. Він розповість про зв'язок «ведмежого» тренду з обсягом трейдингу і як трейдингові практики еволюціонували протягом року.

Також у рамках конференції відбудеться дискусійна панель на тему: «Впровадження Blockchain в Україні». Саме там українські політики, члени електронного управління України та представники українського ринку IT-технологій обговорять перспективи блокчейну в державних структурах та бізнес-середовищі країни.

Про демозону

У демонстраційній зоні Blockchain & Bitcoin Conference Kyiv презентуватимуться найновіші розробки українських представників ринку: програмне забезпечення, обладнання для майнінгу, а також фінансові, юридичні, технічні та консалтингові послуги для різних галузей.

Місце проведення

Подія відбудеться в конгресно-виставковому центрі «Парковий» за адресою: вул. Паркова дорога, 16а, Київ. Центр знаходиться навпроти Маріїнського парку.

Детальніше щодо події – на сайті заходу.

Коментарі - 3

+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
12 вересня 2018, 13:51
#
Ніяк
https://hackernoon.com/ten-years-in-nobody-has-come-up-with-a-use-case-for-blockchain-ee98c180100
+
0
barbav
barbav
12 вересня 2018, 14:22
#
Наплодили тысячи никому ненужных криптовалют, украли кучи денег на исо.
Все.
На этом миссия блокчейна закончилась. Скоро про этот скам все забудут.
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
13 вересня 2018, 8:34
#
Мероприятие дельное. Можно нажиться. Знаем. Будем.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися