Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2018, 16:30

Таскомбанк: на фестивалі Brave! Factory було здійснено більше 11 тисяч оплат

Еквайрингові проекти Таскомбанку в партнерстві з Mastercard набирають обертів. Нещодавно банк виступив еквайром фестивалю Brave! Factory та готовий підбити підсумки.

В останні вихідні літа у Києві пройшов фестиваль вільної музики та мистецтва Brave! Factory. Вже традиційно місцем проведення стала київська промзона. На заводі «Метробуд» було побудовано 6 сцен та арт-об’єктів, де протягом двох днів виступили більше 50 українських та закордонних музикантів. За даними організаторів, цього року Фестиваль прийняв більше 5 000 гостей з різних куточків світу.

Таскомбанк у партнерстві з Mastercard виступив у якості банку-еквайру фестивалю Brave! Factory. Лише за два дні було проведено розрахунків на суму понад два мільйони гривень. В цілому через термінали Таскомбанку за час Фестивалю було здійснено більше 11 тисяч оплат.

«Доля безготівкових розрахунків в Україні невпинно зростає і своїм завданням ми бачимо зробити їх максимально комфортними, швидкими та безпечними. Цього року ми вперше організували cashless на Одеському міжнародному кінофестивалі. Тепер стали банком еквайром фестивалю Brave! Factory. Цей захід обслуговувала мережа з 38 POS-терміналів і його гості з усіх куточків світу мали можливість зручно розрахуватися як карткою, так і телефоном, не переживаючи про безпеку. Банк продовжує здійснювати активні кроки для розвитку українського cashless та безконтактних платежів, використовуючи інноваційні рішення та власний процесинг», — підкреслив Валерій Даниленко, заступник голови правління Таскомбанк.

Цікаво, що британське видання The Independent у своєму цьогорічному огляді фестивалю вільної музики та мистецтва Brave! Factory присвоїло йому 5 зірок, відзначивши високий рівень організації фестивалю, підбору музикантів та візуального оформлення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися