Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2018, 14:14

Успішний трейдинг: залучення інвестицій через брокерську компанію Weltrade

В умовах динамічного розвитку ринку існує маса варіантів заробітку в торгівлі. Крім глобальних соцмереж, таких, як Instagram, YouTube, Facebook, Telegram, існують спеціалізовані соцмережі для трейдерів.

«MQL5» і «ZuluTrade» — саме такі спеціалізовані платформи. Працюючи на них використовуючи в торгівлі MetaTrader 4 або MetaTrader 5, можна щомісяця заробляти $10 000 і більше: потрібно просто озброїтися хорошою стратегією і вибрати надійного брокера.

Про міжнародну систему моніторингу MQL5

Головною темою цього майданчика є фінансові ринки. На ньому діляться досвідом успішні трейдери, розміщені прибуткові торгові стратегії та бази безкоштовних роботів. Але головне — це торгові сигнали, які й цікавлять інвесторів.

Щоб знайти «торговця», інвестору, по суті, не потрібно нічого робити, він просто виставляє в пошуку актуальні параметри (максимальна посадка, рівень ризику та ін.), вибравши «свого» трейдера – він уже починає заробляти.

Завдання «торговця» — просто працюючи на своєму рахунку зробити собі «позитивну» статистику, для потенційних підписників, які, дублюючі його угоди, будуть заробляти разом з ним, заплативши за це незначну суму. Вартість передплати призначається трейдером самостійно (але не нижче $30 за умовами сервісу).

Спекулянт, клієнт Велтрейд, зміг залучити майже тисячу підписників з сумарною інвестицією $2,9 млн.

Вказавши мінімальну вартість підписки, він заробляв в місяць близько $25000, працюючи на досить «скромному» депозиті.

МQL5 — це міжнародна торгова система, яка об'єднує спекулянтів і інвесторів з багатьох регіонів планети. Через це «торговцю», для максимального охоплення інвесторів, краще не просто викласти короткий опис своєї торгової стратегії, а продублювати його на різних мовах: російській, англійській, китайській, українській.

Через те, що майданчик дає можливість спекулянту підвищувати дохід шляхом залучення інвестицій, він платить йому 20% від отриманого прибутку.

Існує ще одна платформа, яка, по суті, є аналогом MQL5 — ZuluTrade. На ній також представлені рейтинги «торговців», аналітика ринків, форум, але основна її відмінність в нарахуванні прибутку трейдерам, який залежить не від числа підписників, а від кількості пунктів у відкритих угодах.

Припустимо, за відкриту трейдером позицію підписники (незалежно від її прибутковості) платять 1 пункт. Прибуток, що отримає «торговець», ділиться навпіл: 0,5 пункту залишається платформі, 0,5 пункту — спекулянту.

За такою схемою трейдер може відкрити десяток ордерів, а це означає, що за 1 операцію можна заробити $10, $100, $150. При цьому денний прибуток трейдера становитиме $200, $500 і $1000.

В TOП-трейдерів мережі ZuluTrade є «торговці», які змогли залучити значні кошти: $600000, $1,53 млн, $3 млн і т.д. Наприклад, на цьому майданчику, працює й успішний клієнт «Weltrade» — Osobye93, він зумів залучити капітал на суму $146000, простою роздачею сигналів.

А ось інший трейдер, який торгує через Weltrade, успішно залучила понад $1 млн, що свого часузробило її суперзіркою на майданчику ZuluTrade.

Винагорода «торговця» в ZuluTrade, як і в MQL5, накопичується в його особистому кабінеті. Прибуток можна вивести на платіжні системи, або перераховувати на торговий рахунок для збільшення капіталізації, що, звичайно ж, не вислизне від погляду потенційних інвесторів, зацікавлених у співпраці з успішним партнером.

У цій статті ми розібрали досить відомі і популярні інтернет-платформи. По суті, немає різниці, де будуть відображатися сигнали спекулянта, в ZuluTrade, MQL5 або на них одночасно. Ці майданчики дають можливість отримувати стабільний дохід трейдерам з будь-яких регіонів планети.

Відкрийте рахунок в форекс-брокера Weltrade і заробляйте за допомогою соц. мереж Mql5 і ZuluTrade.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися