Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2018, 15:43

У вересні Таскомбанк відкрив ще три відділення

Таскомбанк продовжує активну регіональну експансію. Вже до кінця поточного місяця регіональна мережа банку поповниться на 19 нових відділень, а до кінця року — зросте не менше ніж на 30%.

В рамках процесу об’єднання ВіЕс Банку з Таскомбанком за перші дні вересня вже відкрито три нових відділення:

  • Виноградівське відділення № 95 за адресою: 90300, Закарпатська обл., м. Виноградів, пл. Миру, 4;
  • Берегівське відділення № 96 за адресою: 90202, Закарпатська обл., м. Берегово, вул. Сечені Іштвана, 38;
  • Воловецьке відділення № 97 за адресою: 89100, Закарпатська обл., смт Воловець, вул. Карпатська, 60.

Клієнти нових відділень, як і інших відділень Таскомбанку, можуть здійснити всі види платежів, переказати гроші, розмістити кошти на депозитах під привабливі відсотки, на вигідних умовах отримати кредит, а також безкоштовно оформити міжнародну платіжну картку для зарахування пенсійних та соціальних виплат.

«Розвиваючи мережу відділень, банк також активно втілює політику максимальної відповідності продуктів та послуг нинішнім потребам клієнтів різних сегментів. Об’єднавши кращий досвід та практики обслуговування клієнтів, ми доклали всіх зусиль, щоб зробити процес переходу клієнтів ВіЕс Банку на обслуговування в Таскомбанк максимально зручним, простим і комфортним. Відтепер їм стануть доступні усі новинки та акції Таскомбанку, сучасні системи дистанційного обслуговування та якісний сервіс. Досвідчений персонал банку завжди готовий надати нашим клієнтам кваліфіковану консультацію під час оформлення продуктів та виборі оптимальних умов обслуговування в банку. Адже наша головна мета – стати ще ближчими до наших клієнтів та завжди відповідати їх сподіванням», — коментує Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Нагадаємо, що 11 липня 2018 року Національний банк України надав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання ВіЕс Банку до Таскомбанку за спрощеною процедурою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися