Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 серпня 2018, 8:36

ФДМУ: Приватизацією ОПЗ займуться американці

Фонд державного майна підписав договір з інвестиційним радником з продажу Одеського припортового заводу — американською компанією Pericles Global Advisory. Про це на своїй сторінці в Facebook написав в. о. голови ФДМ Віталій Трубаров.

Фонд державного майна підписав договір з інвестиційним радником з продажу Одеського припортового заводу — американською компанією Pericles Global Advisory.
Фото зі сторінки Facebook Трубарова

Ця компанія раніше перемогла на конкурсі в складі консорціуму з White & Case LLP, Kinstellar, KPMG Ukraine і SARS Сapital.

«Наступним кроком має бути затвердження Кабінетом міністрів, після чого радник приступить до роботи», — написав він.

Pericles Global Advisory LLC була відібрана радником з підготовки до приватизації ОПЗ в кінці липня за підсумками перших конкурсів з відбору радників для продажу підприємств «великої приватизації».

Радник зобов'язався за три місяці провести всі необхідні аудити, підготовку фінансової моделі підприємства, провести пошук потенційних інвесторів і головне — вирішити проблеми з токсичністю боргових зобов'язань.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
31 серпня 2018, 9:37
#
Это правильно раз сами не можем.
Возможно они смогут привлечь внешних инвесторов, которые дадут «дыхание» заводу. Потому что укр. или рус. инветсора точно вложивать ничего не будут, будут и далее активы распродавать и банкротить.
+
0
avantoffer
avantoffer
3 вересня 2018, 12:51
#
Вы действительно считаете что национальный признак является ключевым при принятии решений о инвестировании?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися