Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2018, 15:24

Стало відомо, коли киянам дадуть гарячу воду

Централізоване гаряче водопостачання в Києві відновлять до 15 вересня. Про це журналістам після засідання уряду заявив Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляє Уніан.

Централізоване гаряче водопостачання в Києві відновлять до 15 вересня.
Фото: podrobnosti.ua

«Цей конфліктне питання дійшло до того, що питання потрібно було вирішувати на рівні Кабінету міністрів. Зараз це рішення на засіданні уряду було прийнято, тому, я сподіваюся, у найближчий тиждень-два вже буде газопостачання, а відповідно, і гаряча вода у киян», — заявив він.

Кличко підтвердив, що 15 вересня гаряча вода точно буде у киян. Також він додав, що не буде зриву опалювального сезону в столиці.

На засіданні уряду, яке відбулося 29 серпня, прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству фінансів віднайти джерела у державному бюджеті для надання субвенції на погашення різниці в тарифах на комунальні послуги в розмірі 730 млн грн, а Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства оформити і подати йому на підпис.

Варто зазначити, що 28 серпня заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв заявив, що для підписання договору на поставку природного газу до 15 вересня між комунальним підприємством «Київтеплоенерго» і Національною акціонерною компанією «Нафтогаз України» потрібно, щоби уряд ухвалив рішення про виділення субвенції.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 3

+
+9
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov
29 серпня 2018, 17:04
#
Народ Украины погасил долги самых бедных в Украине.
+
0
Zamechtatel
Zamechtatel
29 серпня 2018, 17:32
#
Сейчас начнутся муки: где взять деньги на газ. Если уже пенсии задерживают, при этом ещё и отопительный сезон не наступил. Но ведь ещё нужно много потратить на «улучшение» жизни перед выборами… Ждём…
+
0
Indis
Indis
29 серпня 2018, 18:01
#
Блинннн… как же греет душу мысль о мини-котельнях в каждом доме. Один раз хорошо потратится, к тому же думаю сами жильцы будут «ЗА».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися