Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 серпня 2018, 12:37

Топ-10 українських YouTube-каналів із заробітку в категорії «дитячий контент»

Видання Retailers представило рейтинг найбільш популярних українських YouTube-каналів з дитячою цільовою аудиторією. Заробітки найпопулярніших блогерів можуть коливатися від 50 тисяч до 1,3 млн доларів.

Видання Retailers представило рейтинг найбільш популярних українських YouTube-каналів з дитячою цільовою аудиторією.
Фото: learngeek.co

Всі ці канали ведуть українські діти. Звичайно, рішення про покупку приймають батьки. Тільки вони куплять те, що хоче їх дитина, яка дивиться на YouTube різні скетчі, розпакування подарунків, влоги.

У каналу Miss Katy найбільша кількість підписників — 9,3 млн, а найбільший коефіцієнт залучення аудиторії за переглядами у каналу «Пізнавальни» — 2,522%.

Багато YouTube-канали з рейтингу входять в партнерську мережу AIR, яка допомагає їм вести комунікацію з брендами для реклами.

Заробітки з реклами: Канал Miss Katy в місяць може генерувати до 847 тисяч доларів, канал Mister Max — до 687 тисяч доларів, YouTube-канал Kids Diana Show — і зовсім до 1,3 млн доларів в місяць (дані доступні на сервісі Socialblade).

Коефіцієнт залучення аудиторії за переглядами (ER view) розраховується наступним чином: суму залучених у поста (лайки і репости) потрібно розділити на кількість переглядів і потім отриманий результат помножити на 100%. Для розрахунку коефіцієнта враховувалися показники за останній місяць: з 20 липня по 20 серпня 2018 року.

Коментарі - 3

+
0
Pens
Pens
25 серпня 2018, 23:16
#
Если наши(украинские) дети, пусть и с помощью родителей смогли заработать, то честь им и хвала. Это по любому лучше, чем кумовские, ментовские, откатные, взяточные и т.д. заработки, украинских можновладных у*людков.
+
0
Andrey DNK
Andrey DNK
27 серпня 2018, 11:01
#
«Если наши(украинские) дети, пусть и с помощью родителей смогли заработать» скорее наоборот, родители которые смогли привлечь детей и правильно это подать.
+
0
gaevie
gaevie
28 серпня 2018, 12:23
#
Детские безобидные каналы это может и не плохо, но вот эти зомбирующие видио типо мейнкрафта и другие, я б заблокировала… И вообще не одобряю просмотр YouTube детьми.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися