Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 серпня 2018, 16:02

Credit Suisse спростував заморозку активів росіян — ЗМІ

Один з найбільших банків Швейцарії, Credit Suisse, спростував повідомлення про замороження їм активів росіян. Про це повідомляє РБК, посилаючись на офіційну заяву банку, яка було передана виданню.

Один з найбільших банків Швейцарії, Credit Suisse, спростував повідомлення про замороження їм активів росіян.
Фото: anycoin.news

«Після недавніх санкцій, а також з урахуванням регуляторних обмежень з боку США Credit Suisse рекласифікував певні активи, що потрапили під ці обмеження, з активів під управлінням (Assets under Management) в активи на довірчому зберіганні (Assets under Custody). Така рекласифікація не означає заморожування активів», — йдеться в заяві Credit Suisse.

Таким чином, Credit Suisse відмовився від управління частиною переданих йому російськими клієнтами активів, але продовжує зберігати їх, а клієнти банку як і раніше мають до них доступ.

За даними РБК, в банку запевнили, що проведені зміни не торкнулися активів тих клієнтів, які не включені в санкційні списки, а сама рекласифікація не спричинила жодних фінансових втрат.

«Російський ринок є для нас одним із пріоритетних, і ми продовжуємо уважно стежити за ситуацією», — зазначили в Credit Suisse.

Нагадаємо, що в ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що підрозділ з управління активами Credit Suisse заморозило пов'язані з Росією активи на суму 5,1 млрд франків (5 млрд доларів) в зв'язку з введеними США проти країни санкціями.

Коментарі - 3

+
0
Sabre
Sabre
23 серпня 2018, 16:17
#
Или другими словами — мы уже накупили рубли по дешёвке сколько надо и готовы продавать их подороже на форексе обратно. Запостю график позже, если подтвердится.
+
+15
gastgeber
gastgeber
23 серпня 2018, 16:59
#
От дневного максимума на росбирже отскок на 1,3 рубля. Правда они это связывают с отказом ихнего ЦБ скупать излишек доллара по поручению минфина.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
23 серпня 2018, 17:03
#
Просто бизнес, хотят на русских зарабатывать. И потому придумали русским олигархам как обойти санкции и правильно оформить типа на доверителя по схемам…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися