Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 серпня 2018, 18:06

Україна отримає додатково 78 мільйонів доларів від США

Кабмін підписав додаткові угоди до Угоди щодо виконання завдання в сфері розвитку між урядом України та США від 17 вересня 2014 року. Україна отримає майже 78 млн доларів, повідомляє Урядовий портал.

Кабмін підписав додаткові угоди до Угоди щодо виконання завдання в сфері розвитку між урядом України та США від 17 вересня 2014 року.
Фото: pixabay.com

підписання Додаткової угоди щодо забезпечення сталого економічного розвитку створить необхідні законодавчі умови для виділення Урядом США додаткової технічної допомоги у розмірі понад 54,4 млн доларів.

Куди підуть гроші: Кошти будуть спрямовані на забезпечення доступності інвестиційної діяльності середньому класу в Україні, зміцнення потенціалу приватного сектору економіки, підвищення енергоефективності української економіки та її енергетичної безпеки, збільшення обсягів сільськогосподарського виробництва.

  • Загальний обсяг технічної допомоги, спрямований на вказані цілі в рамках Угоди, із врахуванням додаткових коштів складатиме понад 139 млн доларів.

Додаткова угода щодо допомоги у реформуванні врядування забезпечить виділення Урядом США додаткових коштів у вигляді технічної допомоги на суму понад 23,6 млн доларів. Відповідні кошти будуть спрямовані на покращення законодавчого середовища у відповідності до європейських стандартів, вдосконалення функцій громадянського нагляду та участі громадян у процесах врядування, а також зростання рівня підзвітності Уряду громадянам України і верховенства права.

  • Загальний обсяг технічної допомоги в рамках цієї Угоди із врахуванням додаткових коштів складатиме понад 62 млн доларів.
Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 4

+
+15
Zamechtatel
Zamechtatel
22 серпня 2018, 19:29
#
Несметные сокровища )
+
+84
faxbox
faxbox
22 серпня 2018, 19:29
#
Спасибо конечно правительству США, боюсь данных средств не хватит даже на обеспечение переговорного процесса наших правителей…
+
0
philosoph
philosoph
22 серпня 2018, 21:18
#
Декларированные цели очень хороши, особенно что касается укрепления потенциала экономики.
Беда в том что потенциал реализовать нужно, а не укреплять.
+
0
Андрей Кул
Андрей Кул
23 серпня 2018, 8:57
#
Капля в море
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися