Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 серпня 2018, 15:20

Англійська Advanced: 5 відео, які допоможуть удосконалити мовуна рівні С1-С2

З того часу, як англомовні фільми та відеоролики з'явилися в широкому доступі, у вас є нескінченний вибір цікавих і прекрасних матеріалів. Знайдіть час у своєму напруженому графіку і вивчайте англійську мову із задоволенням. Як завжди, K.Fund Media підібрав для вас найцікавіше.

1. «Підніми очі», Великобританія, 2014

Look Up | Gary Turk

Короткий відеоролик про те, як найголовніші моменти проходять повз вас, якщо ви постійно перебуваєте в режимі «онлайн». Це аж ніяк не заклик до відмови від соціальних мереж і гаджетів, але урок усвідомлення, що ви повинні проживати життя не перед екраном, а знаходити баланс між реальністю та віртуальним світом.

2. «Секрети королівської кухні», Великобританія 2017

Secrets of The Royal Kitchen (Royal Family Documentary) — Real Stories

Розповідь колишнього шеф-кухаря королівської сім'ї про кулінарні вподобання мешканців будинку Віндзор. Він відкриває секрети приготування їжі для королеви, ділиться спогадами і рецептами весільного сніданку для принца Уельського та принцеси Діани.

3. «Як фейковому ресторану стати №1 у списку TripAdvisor's», Великобританія, 2018

How to Become TripAdvisor's # 1 Fake Restaurant

Експеримент, який вивів неіснуючий ресторан The Shed на першу позицію серед рекомендованих ресторанів у Лондоні. Публікуючи протягом восьми місяців підроблені рецензії, заклад отримав бажану славу. Постійні дзвінки від блогерів, PR-агентств, медіа і т.д. змусили відкрити ресторан на одну ніч, а що з цього вийшло — ви дізнаєтеся, коли подивитеся відео.

4. «Той, що біжить лабіринтом», США, 2014

The Maze Runner

Дивним чином юнак опиняється на узліссі. Там йому зустрічається плем'я диких підлітків, які розповідають: ліс з усіх боків оточений лабіринтом. Щоночі ходи лабіринту змінюються, і надії вибратися назовні немає. Цікаво, що це не збіг обставин, а експеримент вчених, і його результати — абсолютно несподівані.

5. «Темні часи», США 2017

Darkest Hour

Кінострічка про перший вирішальний крок у ході Другої світової війни відомої історичної постаті — прем'єр-міністра Великобританії Уїнстона Черчилля. Виявляється, в 1953 році він отримав Нобелівську премію в галузі літератури «За високу майстерність творів історичного та біографічного характеру, а також за особливу ораторську майстерність, за допомогою якого відстоювалися вищі людські цінності». У 2002 році BBC назвав його найвеличнішим британцем в історії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися