Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2018, 11:45

Робота в Центрі Біржових Технологій: разом до вершини кар'єрних сходів

Робота в ЦБТ, відгуки. Робота в Центрі Біржових Технологій
Центр Біржових Технологій — відома українська компанія, яка більше 20 років успішно навчає трейдингу та інвестуванню. Фахівці ЦБТ створили унікальні навчальні програми, які дають можливість будь-кому навчитися заробляти на фінансових ринках. На сьогодні понад 13 тисяч людей пройшли навчання на курсах ЦБТ і ця цифра зростає з кожним днем. Для кращих учнів нагородою за успіхи стала робота в Центрі Біржових Технологій.

Центр Біржових Технологій: робота, розвиток, успіх

До підбору кадрів в ЦБТ підходять з особливою відповідальністю. Команда Центру складається з висококласних фахівців — людей, які прагнуть постійного особистісного і професійного розвитку. Робота в Центрі Біржових Технологій — це шанс для молодих, перспективних, амбітних реалізувати свій потенціал в повній мірі. Керівництво забезпечило співробітникам максимально комфортні умови праці і дало всі можливості для зростання.
Центр Біржових Технологій (ЦБТ), робота, відгуки співробітників
Кожен співробітник періодично проходить курси підвищення кваліфікації. Компанія організовує численні тренінги, конференції та семінари, запрошує найвідоміших коучерів, в тому числі з-за кордону — все для того, щоб максимально підвищити рівень професіоналізму колективу ЦБТ. Адже від компетентності співробітників безпосередньо залежить прибуток компанії і клієнтів.

Відгуки співробітників про Центр Біржових Технологій дозволяють поглянути на ЦБТ їх очима. І кажуть вони про те, що тут цінуються відповідальність, працьовитість і бажання розвиватися. Завзятість і відданість роботі не залишаються непоміченими і завжди щедро винагороджуються: айфони останньої моделі в якості винагороди, оплачені поїздки за кордон і високі грошові премії — все це не мрії, а реальність, яку створили в ЦБТ. У мережі можна знайти величезну кількість позитивних відгуків від молодих представників компанії, які отримали щедру винагороду за результативну роботу.

Головна цінність ЦБТ — професіонали своєї справи

Отже, один з принципів, на яких будується робота в Центрі Біржових Технологій, очевидний: величезну цінність представляють не тільки клієнти, але і співробітники. Успіх компанії безпосередньо залежить від їх енергії та ентузіазму.
Центр Біржових Технологій завжди йде в ногу з часом. Тут активно впроваджуються європейські тренди роботи з кадрами, одним з яких став тимбилдинг. Адже, крім професійних навичок, для успішної роботи колективу є вкрай важливими і особисті якості кожного з тих, хто його складає. Здорова атмосфера в колективі — запорука плідної роботи. І заходи по тімбілдінгу допомагають створити і підтримувати цю атмосферу.

влаштуватися на роботу в ЦБТ. Відгуки співробітників про роботу в ЦБТ
Робота в Центрі Біржових Технологій — це реальна можливість досягти успіху в житті. При відповідальному підході до справи і великому бажанні розвиватися в ЦБТ легко стати успішним членом колективу і піднятися по кар'єрних сходах. Це безперечний факт, який підтверджують відгуки від співробітників Центру Біржових Технологій — відгуки від людей, які колись прийшли в ЦБТ на скромну посаду, а зараз стали керівниками.

Джерело: Мінфін