Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2018, 17:20

Sky Bank пропонує до 15,8% річних за вкладом «Строковий» з автопролонгацією

Від 10.08.2018 року у вкладників Sky Bank з'явилася можливість оформити гривневий вклад «Строковий» з можливістю автоматичної пролонгації та прибутковістю до 15,8% річних. Автопролонгація дозволяє вкладнику після закінчення терміну договору в автоматичному режимі перерозмістити депозит, згідно з поточними умовами в банку. Обираючи депозит «Строковий» з автопролонгацією, клієнт Sky Bank заощаджує свій час на візит до відділення. Також ми розширили коло потенційних вкладників банку, знизивши мінімальну суму депозиту до 5 тисяч гривень, тоді як раніше вона становила 20 тисяч гривень.

Максимальна прибутковість 15,8% річних встановлена для депозиту «Строковий» з автопролонгацією терміном на рік і щомісячною виплатою процентного доходу. При менших строках розміщення вкладу, його прибутковість складає від 13% до 15% річних.

При перерозміщенні депозиту, клієнт також може змінити його умови, наприклад, суму вкладу або скасувати дію автопролонгації. Для цього достатньо звернутися до відділення Sky Bank з паспортом та ІПН в день закінчення терміну поточного депозитного договору.

Своїм клієнтам ми пропонуємо 20 варіантів гривневих вкладів, щоб кожен зміг обрати найбільш вигідне для себе поєднання суми та строку вкладу, а також додаткових опцій. Детальні умови по вкладах тут.

Sky Bank дотримується консервативної політики інвестування. Депозити населення захищені Фондом гарантування вкладів в розмірі до 200 тисяч гривень.
З питань оформлення депозиту звертайтеся до відділень Sky Bank або в контакт-центр 0 800 503 444 (безкоштовні дзвінки по всій території України).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися