Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2018, 8:33

ДФС виявила порушення на 10 мільйонів в одній з мереж супермаркетів

«У ході перевірки однієї з найбільших мереж супермаркетів, яка реалізує продукцію за «економними цінами» виявлена ​​схема по мінімізації ПДВ», — йдеться в повідомленні.

Офіс великих платників податків донарахував понад 10 мільйонів гривень податку на додану вартість одній з найбільших мереж супермаркетів.
Фото: primaseller.com
Офіс великих платників податків донарахував понад 10 мільйонів гривень податку на додану вартість одній з найбільших мереж супермаркетів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу великих платників ДФС.

Як пояснив Офіс, зареєстроване на підставних осіб підприємство купувало товари та реалізовувало їх за готівку різним суб'єктам господарювання, «зазвичай навіть офіційно не зареєстрованим».

За рахунок цього фірма сформувала значні обсяги податкового кредиту без формування податкових зобов'язань з ПДВ.

Торгова мережа «викуповувала» у цих суб'єктів надлишок податкового кредиту.

«Товари реалізовували за готівку, а операції з торговими мережами існували тільки на папері, товари не перевозилися і не надходили в магазини», — підсумувало відомство.

Коментарі - 2

+
+22
E. Bismallion
E. Bismallion
10 серпня 2018, 9:14
#
Что за конспирация?
+
+29
Александр Сергеевич
Александр Сергеевич
10 серпня 2018, 10:09
#
В последнее время стало модно в новостях выкладывать минимум информации. Типа: что-то где-то сгорело (взорвалось, сломалось и т.д.) не факт, что сегодня, не факт, что вообще в нашей стране. Минимум конкретики
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися