Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 серпня 2018, 19:25

Держателі картки «Велика п’ятірка» від Таскомбанку стають учасниками програми лояльності «Maxi Card»

До уваги клієнтів Таскомбанку!

Інформуємо вас про те, що починаючи з серпня 2018 року клієнти банку — держателі картки «Велика п’ятірка» стають учасниками Програми лояльності «Maxi Card».

«Maxi Card» — це додаткова програма лояльності для клієнтів банку. Тобто, додатково до існуючої Програми лояльності від банку у вигляді Cash Back, держателі карток «Велика п’ятірка» отримують переваги Програми лояльності «Maxi». Відповідно, наші клієнти користуватимуться перевагами двох програм лояльності одночасно.

«Maxi Card» — це найбільший, за версією НБУ, оператор електронних грошей та коаліційної програми лояльності, що використовує універсальну Програму лояльності для щоденних покупок. Більш ніж три мільйони власників «Maxi Card» користуються перевагами Програми. Партнерська мережа «Maxi Card» постійно розширюється, на сьогодні включає понад 40 партнерів у таких категоріях як побутова техніка, автомобілі і заправки, розваги, здоров’я, краса, фінанси, одяг, подарунки, ресторани, продукти, товари для дому і офісу. Бонусна система «Maxi» діє у 1500 роздрібних торгових точках по усій Україні. Клієнти «Maxi» можуть збирати і витрачати бонуси як звичайні гроші, отримувати знижки, спеціальні пропозиції та послуги, подарунки. Усі вигоди і переваги Програми лояльності «Maxi» для її діючих учасників після зміни банку-емітента зберігаються у повному обсязі.

При підключенні до «Maxi Card» вам буде надіслане sms-повідомлення від партнера банку «Maxi».

Більш детальна інформація про «Maxi Card» знаходиться за посиланням.

Контактний телефон гарячої лінії «Maxi» — 0 800 503 116.

З питань функціонування картки «Велика п’ятірка» звертайтесь за номером Контакт центру Таскомбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися