Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2018, 18:20

Банк «Південний» провів у Харкові бізнес-зустріч із представниками корпоративного, малого та середнього бізнесу

Вчора у м. Харкові відбулась бізнес-зустріч менеджменту банку «Південний» із представниками корпоративного, малого та середнього бізнесу на тему «Погляд банку на рішення актуальних питань бізнесу».

На зустрічі, яка об’єднала понад 70 власників та керівників компаній, виступили: директор департаменту корпоративного бізнесу Олександр Матюшенко, начальник управління дилінгових операцій Олег Ропяк та керівник відділу інформаційної безпеки Олексій Корнілов.

Під час бізнес-заходу учасники обговорили ключові питання сьогодення. Метою проведення подібних заходів є налагодження стабільних партнерських відносин з клієнтами.

«Для нас важливо вести чесний діалог з нашими клієнтами та партнерами для побудови довгострокового взаємовигідного партнерства, – зазначив Олександр Матюшенко, директор департаменту корпоративного бізнесу банку «Південний». – Проведення зустрічей у такому форматі допомагає нам швидше досягати цієї мети».

Після офіційної частини гості заходу мали змогу поспілкуватися у неформальній обстановці з представниками регіонального відділення в м. Харкові та менеджментом банку «Південний».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися