Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 16:50

Таскомбанк: укріплюємо ринкові позиції розвиваючи регіональну мережу

Таскомбанк продовжує розвиток мережі відділень та покращує якість обслуговування клієнтів у межах процесу об’єднання з ВіЕс Банком.

Розвиток мережі проходить швидкими темпами, завдяки погодженій стратегії та налагодженим внутрішнім процесам проекту приєднання ВіЕс Банку. На сьогодні відкрито вже 5 нових відділень та, відповідно до Плану реорганізації, Таскомбанк відкриє ще 8 нових відділень у серпні та 19 у вересні. Таким чином, до кінця вересня поточного року регіональна мережа Таскомбанку зросте не менше ніж на 30% й перевищить 100 відділень.

«Відкриваючи нові відділення, ми пропонуємо нашим клієнтам також нову якість продуктів та обслуговування. Таскомбанк вже давно взяв курс на технологічність та не боїться інвестувати в нові технології, навчання персоналу та якість сервісу. Всі наші продукти розроблено з урахуванням викликів нинішнього часу й з думкою про нашого клієнта», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу.

Те, що в Таскомбанку всі продукти й послуги створено для клієнтів, уже зараз можуть відчути всі клієнти ВіЕс Банку, які перейшли на обслуговування в Таскомбанк. Банк пропонує збалансовану лінійку продуктів і послуг, що забезпечують фінансову свободу й комфорт. Кредитні картки з підвищеним кешбеком і кредитним лімітом до 100 тис. гривень нині є одними з кращих пропозицій на ринку. Наприклад, розраховуючись «Великою п’ятіркою» клієнти Таскомбанку економлять до 4% від суми покупок. Тим, хто в найближчим часом планує примножити накопичення, Таскомбанк дарує додаткові бонуси до ставки за депозитом «Стабільний» до кінця літа. Прибутковість цього депозиту в гривні може досягати 17,5%. Крім цього, в банку працює Програма лояльності для клієнтів. А з 1 серпня 2018 запущено оновлену Пенсійну програму, яка включає випуск безкоштовної пенсійної картки, підвищені ставки за депозитом і на залишки по рахунку, а ще повернення коштів за розрахунки карткою в аптеках — 7% від суми покупок.

Таскомбанк — універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для всіх категорій клієнтів. У банку більше 27 років досвіду роботи з корпоративними клієнтами, професійна команда по роботі з роздрібним, малим та середнім бізнесом, а також розвитку електронної комерції.

«У сегменті малого та середнього бізнесу Таскомбанк здійснив якісний стрибок у розвитку. Тепер підприємці практично не мають потреби відвідувати відділення, оформлення продуктів і послуг, клієнтська підтримка максимально переходять в онлайн-режим. Сервіси для клієнтів МСБ доступні в онлайн-банкінгу ТАС24 Бізнес цілодобово з будь-якої точки світу через смартфон чи ПК. У той же час у відділенні можна здавати виручку й отримувати загальні консультації щодо продуктів банку», – підсумував Олександр Ніколенко, керівник онлайн-банкінгу для МСБ ТАС24 Бізнес.

Нагадаємо, що 11 липня 2018 року Національний банк України дав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання ВіЕс Банку до Таскомбанку за спрощеною процедурою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися