Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 16:42

Таскомбанк підтвердив найвищий рівень рейтингу надійності депозитів

31 липня 2018 року Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило результати перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів), що були присвоєні українським банкам. Таскомбанк підтвердив найвищий рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) на рівні «5». Серед публічних рейтингів на сьогодні оцінку 5 мають лише 7 банківських установ

«Ми завжди намагаємося відповідати вимогам часу та йти на крок попереду ринку. Нині триває процес злиття Таскомбанку з ВіЕс Банком, що дозволить нам консолідувати досвід та потенціал двох фінансових структур. Запропонувати кращі послуги й нові можливості для наших клієнтів і стати доступнішими. Присвоєний Таскомбанку найвищий рейтинг надійності депозитів – це, перш за все, підтвердження сильних ринкових позицій нашого банку, проте ми продовжуємо працювати для їх укріплення й подальшого розвитку. Наш банк активно інвестує в інновації, модернізацію існуючих та створення нових сучасних віддалених каналів доступу до банківських продуктів та сервісів, стаючи з кожним роком більш технологічним, щоб і надалі залишатися для клієнтів банком номер один», — підкреслив Директор з продажів роздрібного бізнесу Денис Раковський.

Нагадаємо, що в березні цього року РА «Кредит-Рейтинг» підвищив кредитний рейтинг Таскомбанку до рівня uaААА з прогнозом Стабільний.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися