Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 17:24

8 корисних рішень для ведення бізнесу від фінтех-експерта Валерії Вагоровської

В Україні набирає популярність малий і середній бізнес. Багато комерсантів відкривають власні віртуальні магазини. Даний факт дає зрозуміти, що в державі відроджується економіка. Fondy створює для учасників комерційної діяльності всі необхідні умови і пропонує підприємцям 8 результативних методів для прийому платежів.

1. Високий рівень надійності проведення платежів у соц. мережах

Платіжна система Fondy створила спеціальний спосіб — інвойсінг, що дозволяє підготувати рахунок для проведення платежів через соцмережі з будь-якої точки світу.

2. Оформлення платежу потребує лише одного кліку мишею

Один клік і будь-який зареєстрований користувач може за пару секунд здійснити чергову покупку в інтернет-магазині. Для цього він використовує технологію токенізаціі, що дозволяє закодувати персональні дані і зберегти їх від шахраїв.

3. Оперативне підключення платежів

Після установки на веб-ресурсі або інтернет-магазині спеціальної кнопки для проведення платежів, кожний клієнт може оперативно провести оплату за безготівковим розрахунком. Скористатися даним інструментом можна на сайті або через додаток на телефоні. Кнопку можна встановити у будь-якому місці на сайті. Процедура оплати триває не більше хвилини.

4. Встановлення на базі готової CMS

При роботі з сайтом краще скористатися вже створеними CMS системами, які дозволяють наповнити онлайн-магазин. Fondy працює із WordPress, Bitrix і іншими програмами, містить повні ілюстровані інструкції по роботі у кожній із них.

5. Збільшення конверсії

Наша компанія підготувала спеціальне технічне рішення для досягнення максимального значення конверсії. Будь-яку транзакцію на сайті можна легко і швидко здійснити. Мета компанії — збільшення доходів партнерів.

6. На межі із Delivery

При здійсненні операції фінанси клієнта блокуються на його картці. Грошові кошти списуються з рахунку тільки після підтвердження необхідної продукції на складі. Якщо товар виявився непотрібним, гроші в автоматичному режимі повертаються клієнту протягом 1-2 тижнів.

7. Сучасні технології NFC, QR-коди для прийому платежів

Для клієнтів, які хочуть зробити покупку за допомогою банківської картки, Fondy створив спеціальний мобільний додаток. Він допомагає провести оплату через смартфон за допомогою NFC технології, яка дозволяє просканувати QR-код або штрих-код. Для здійснення угоди клієнту потрібно лише докласти картку до смартфону.

8. Финансова аналітика 24/7

Додаток Fondy Merchant Portal дозволяє продавцю керувати фінансовими потоками за наявності більш одного реального або віртуального магазину. За допомогою цього додатку можна отримати аналітичний звіт про інтернет-еквайрінг.

На екрані сторінки вказана інформація про суму грошових коштів, що надійшли за добу. Отримана аналітика допомагає провести оцінку у різному проміжку часу, проаналізувати результативність бізнесу.

Крім того можна зробити звірку успішних платежів порівняно із минулим періодом, оцінити середнє значення конверсії, результативність і прохідність платежів. Всю аналітику можна швидко вивантажити в 1С.

Автор статті: Валерія Вагоровська — FONDY Фінтех Експерт.

Коментарі - 3

+
0
mary27
mary27
2 серпня 2018, 22:54
#
«В Украине начинает пользоваться большим спросом малый и средний бизнес» — а как же «зрада» про то, что «влада душить бiзнес»?
Или уже неактуально?)
+
0
Winstrolll
Winstrolll
3 серпня 2018, 8:20
#
Это рекламная статья, написанная копирайтером. который использовал данное предложение в качестве пролога — банального и неинтересного. сильно не зацикливайтесь на этой фразе.
+
0
Dmytro Besh
Dmytro Besh
29 жовтня 2018, 10:47
#
По сравнению прошлыми годами спрос на e-commerce растет )

Возможно не все работают открыто и легально, но спрос растет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися