Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 липня 2018, 15:59

Найбільше авто на єврономерах в Україну завозять з Польщі

Більше 110 тисяч «евроблях» в Україну завезли з Польщі, повідомляє Opendatabot.

Більше 110 тисяч «евроблях» в Україну завезли з Польщі, повідомляє Opendatabot.
Фото: bigmir.net

За даними ДФС, станом на 31 січня 2018 року в Україну завезли 110,7 тис. авто на польській реєстрації, з Литви було завезено 51,7 тис. авто. На третьому місці — Німеччина, звідки в Україні потрапило 19,8 тис. авто з іноземною реєстрацією, а на четвертому — Болгарія з показником 14,1 тис. авто. З Чехії в Україну було ввезено всього на одну тисячу менше.

Всього за останні три роки в Україну було завезено 2,354 млн авто на єврономерах.

Нагадаємо, що недавно генеральний директор електронного майданчика СЕТАМ Віктор Вишньов заявив, що конфісковані автомобілі на єврономерах, які конфіскували для продажу, але не продали за три сесії торгів, безкоштовно віддають.

Раніше повідомлялося, в Комітеті Податкової політики Верховної Ради підготували поправки до законопроекту №8477 про зниження акцизів на автомобілі, який був проголосований у першому читанні.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 3

+
0
beb
beb
27 липня 2018, 16:31
#
Безкоштовно? дайте хоч одну
+
0
MaxTirpiz
MaxTirpiz
27 липня 2018, 16:31
#
Угу бесплатно отдают… В АТО, семьям участников АТО, гос структурам, многодетным и прочая… Так что договаривайте детали, ув. Минфин.
+
+15
Maleficarum
Maleficarum
27 липня 2018, 16:38
#
Визуально-то уже да На польских номерах авто уже больше наблюдаю нежели «литовцев» Но как вариант — то могут быть на авто тех( польских) и часть «заробитчан» На неделю- другую заезжают в гости и на выезд « домой» в Польшу… А так ради любопытства секу «географию» Европы через номера Это и Германия и Чехия и Словакия и Грузия и Эстония. Иных в количестве не наблюдал ( Киев -если что)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися