Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 липня 2018, 16:20

Таскомбанк активно розвиває регіональну мережу

До кінця вересня поточного року регіональна мережа Таскомбанку збільшиться не менше ніж на 30% — банк активно продовжує регіональну експансію. В рамках процесу об’єднання Ві Ес Банку з Таскомбанком літом цього року відкрито п’ять нових відділень:

  • Київське відділення №82 за адресою: 04050, м. Київ, вул. Дігтярівська, 4А;
  • Київське відділення №83 за адресою: 04071, м. Київ, вул. Щекавицька, 30/39;
  • Івано-Франківське відділення № 84 за адресою: 76019, м. Івано-Франківськ, вул. Військових Ветеранів, 12;
  • Львівське відділення № 85 за адресою: 79000, м. Львів, вул. Грабовського, 11;
  • Львівське відділення № 87 за адресою: 79021, м. Львів, вул. Виговського, 100.

Об’єднання кращих практик, досвіду та професіоналізму команд двох банків відкриває перед клієнтами нові можливості та перспективи. Нові відділення надають повний перелік банківських послуг як фізичним, так і юридичним особам. Зокрема, клієнти нових відділень, як і інших відділень Таскомбанку, можуть здійснити всі види платежів, переказати гроші, розмістити кошти на депозитах під привабливі відсотки, на вигідних умовах отримати кредит, а також безкоштовно оформити міжнародну платіжну картку для зарахування пенсійних та соціальних виплат.

«Ми реалізовуємо стратегію зростання, що вибрали для себе. Продовжуємо розвиток регіональної мережі не лише кількісно, а й робимо серйозний акцент на покращенні якості обслуговування в наших відділеннях. Ми прагнемо стати ще ближчими до наших клієнтів і завжди відповідаємо їх очікуванням, як щодо зручності наших сервісів та продуктів, так і якості сервісу на місцях», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Нагадаємо, що 11 липня 2018 року Національний банк України надав дозвіл на реорганізацію шляхом приєднання Ві Ес Банку до Таскомбанку за спрощеною процедурою.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися