Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 липня 2018, 9:19

В Україні відкривають перший Apple Shop

27 липня в Україні відкриється перший Apple Shop. Про це повідомляє ain.ua.

Його відкриває компанія Apple на базі магазину «МегаЦитрус» в Одесі за адресою Віце-Адмірала Жукова, 17/19. Ініціатором відкриття став офіційний дистриб'ютор техніки Apple в Україні Asbis Ukraine.

Apple Shop — це формат «магазина в магазині» Apple. Магазини такого формату розміщуються в торгових центрах партнерів компанії Apple і ключових роздрібних магазинах.

Формат Apple Shop належить компанії Apple, і запуск такого магазину можливий тільки за участю компанії.

Фахівці Apple розробляють проект магазину, дизайн, надають меблі — його намагаються наблизити до фірмових Apple Store. Apple Shop є по всьому світу, але в Україні це буде перша така точка.

Не всі магазини можуть претендувати на відкриття Apple Shop — вони повинні відповідати суворим вимогам компанії.

Коментарі - 4

+
+30
Олег Шишов
Олег Шишов
26 липня 2018, 9:25
#
Наконец-то! Теперь заживём.
+
+39
m0ps
m0ps
26 липня 2018, 9:41
#
Это ж не apple stor, чем то радоваться? Тот-же цитрус, но только с дизайном от apple.
+
0
Олег Шишов
Олег Шишов
26 липня 2018, 13:20
#
Это был сарказм…
+
0
Larisa Sherstyuk
Larisa Sherstyuk
6 серпня 2018, 6:43
#
Не рекомендую покупать продукцию Apple в торговых точках Цитруса, а в частности в Мегацитрусе. При продаже Вам будут уделять максимум внимания. При обнаружении брака до 14 дней использования, Вам никто не сделает возврат-обмен продукции. Только ремонт в Цитруссервисе. При невозможности ремонта Вам заменят устройство на новое заводское без комплектации и коробки и несмотря на то что оно «новое» срок гарантии не обновится на год, как должно быть при официально ввезеной продукцией. Это свидетельствует о том, что устройство завезенно неофициально, а потому Цитрус торгует под прикрытием официального представителя Apple в основном «серой» продукцией и возможно частично официальной. Про обслуживании в Мегацитрусе при обнаружении брака расскажу отдельно. Наглое и равнодушное, с минимумом внимания при том, что я была в тот момент в Мегацитрусе Единственным! Клиентом.
Думаю, об этом должны знать потенциальные покупатели. Не покупайтесь на красивую вывеску и внимание во время продажи. Приобретала устройство как раз на открытии Apple Shop
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися