Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2018, 10:32

Заснований українцями стартап CallPage залучив 4,5 мільйона доларів

Заснований українцями стартап CallPage залучив близько 4,5 мільйона доларів від фондів Innovation Nest, Market One Capital і TDJ Pitango Ventures. Про це повідомив співзасновник CallPage Ростислав Кнап, пише ain.ua.

Заснований українцями стартап CallPage залучив близько 4,5 мільйона доларів від фондів Innovation Nest, Market One Capital і TDJ Pitango Ventures.
Фото: typical.if.ua

CallPage — це віджет, який розміщується на сайті і дозволяє швидко зв'язати клієнта і торговця по телефону.

Його заснували три українця: Ростислав Кнап, Андрій Ткачов і Сергій Бутко, які переїхали з України до Польщі в різний час. У лютому минулого року компанія залучила 1 мільйон від bValue.

Як працює: Користувачеві сайту пропонують залишити свій номер, після чого протягом декількох секунд його направляють на власника сайту через VoIP-телефонію.

  • Основна цінність сервісу — скоринг-система оцінки поведінки користувача на сайті, яка з майже 100% ймовірністю пророкує, зробить він покупку чи ні.
  • Команда впроваджує в свій продукт елементи машинного навчання і штучного інтелекту. Це дозволить CallPage аналізувати сотні тисяч розмов.

В даний час більше 3000 компаній з усього світу використовують продукт. Кількість людей, які скористалися послугою вже більше 2 мільйонів, з яких близько 800 000 чоловік громадяни ЄС.

Віджет використовується найбільшими компаніями, такими як: UPC, Medicover, Coral Travel і Virgin. У компанії працює близько 50 осіб.

Коментарі - 1

+
0
Dzmitry Piakhouski
Dzmitry Piakhouski
24 липня 2018, 15:01
#
Украина callpage.com.ua протестируй
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися